Mesiac materskej dovolenky strávený v zahraničí
Ahojte dievčatá.Chcela by som sa spýtať, či nemá niekto osobnú skúsenosť s vypadnutim zo všednych dní na materskej na približne 3 týždne až mesiac do zahraničia(sever VB).Chodievali sme na týždňové výlety ešte pred narodením dcérky,ale teraz vzhľadom na ideálnu situáciu (ja na MD, manžel na home office) ma láka možnosť ísť na dlhšie. Predsa len program taký ako doma- prechádzky s dieťaťom (2,5 roka), ihrisko,minivýlety v cudzom prostredí by boli príjemným spestrením. Ubytovanie by som riešila cez booking-apartman, poistenie celoročné máme,jazykovo sme na tom ako-tak v pohode.Obávam sa jedine zdravotnych komplikácií pri malej, keďže to má byť na dlhšie ako pár dní.Neskúsili ste si to niektorá? Ďakujem za rady.
vybavis si kartiku ehic plus cestovne poistenie a vybavene ...
@olivia1092 3tyzdne je nič, ved to je taka dlhšia dovolenka. My pod 2 týždne na letnú dovolenku do zahraničia ani nechodíme. Ale ja by som išla niekde k moru do tepla, nie sever VB.

@olivia1092 Ahoj, my sme boli aj 2 mesiace a chystame sa opat na dlhsie (uz sme ale 4ia🙂
Akych zdravotnych komplikacii myslis? Nieco specialne alebo nejake ze bezne chripka popr uraz? Tak ak by bol uraz ten sa moze stat aj ked ste niekde na 2 dni a keby bezna choroba tak vezmem si vsetky dostupne lieky… neviem toto by ma osobne neodradilo,proste keby sa nieco stalo napr neustupujuce horucky a pod tak proste pojdeme na pohotovost, s tym sa musi ratat.