icon

Muž netúži po ďalšom dieťati

14. okt 2025

Ako ste sa zmierili s tým, že muž netúži po ďalšom bábätku. Snažíme sa teda ale muž není nadšený. Ja som ho viac menej presvedčila on veľmi nechcel. Snažíme sa skoro rok ale nič. Stále básnim o ňom, že možno malé dievcatko. A dnes povedal, že môžme už po dcére začať predávať veci čo sú v pivnici. Na to som mu povedala, že však ešte bude asi dcérka. A neodpovedal. Keď poviem niečo na túto tému tak je ticho. Je mi z toho ťažko a viem, že keď sa aj dariť nebude on pre to nič nespraví aby sa podarilo. Nebude chcieť ísť do centra 😢

Strana
z2
anonym_42301f
14. okt 2025

Tvoj muž má tiež právo chcieť toľko detí koľko chce. Aby si nakoniec nezostala s dvomi deťmi sama.

minenkaa
14. okt 2025

@anonym_autor no musíš akceptovat alebo ist inde

autor
14. okt 2025

Keby aspoň trošku prejavil nadšenie, veď sa snažíme. On sa do mňa urobí a tým to hasne na nič sa nepýta ani či prišiel menzes ani vôbec nič.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
14. okt 2025
@anonym_autor

Keby aspoň trošku prejavil nadšenie, veď sa snažíme. On sa do mňa urobí a tým to hasne na nič sa nepýta ani či prišiel menzes ani vôbec nič.

@anonym_autor veď ale ty chces decko a nie on,buď rada,že mate aspoň sex spolu
Chudak chlap

anonym_2a5287
14. okt 2025

Zase ty??

minenkaa
14. okt 2025
@anonym_2a5287

Zase ty??

@anonym_2a5287 ta čo sa rozpráva so spermiami?

anonym_3ea936
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a nebolo by rozumnejšie sa na snaženie o dieťa vykašľať a usilovať sa o zlepšenie vzťahu medzi vami? To má aký zmysel tlačiť muža do ďalšieho dieťaťa? Možno by už bol rád, keby väčšina finančného zabezpečenia rodiny nebola len na ňom. Máš premyslené aj tieto tri veci?
1. že sa narodia deti dve
2. že sa narodí dieťa postihnuté
3. že ostaneš po pár rokoch na deti sama

anonym_3ea936
14. okt 2025
@minenkaa

@anonym_2a5287 ta čo sa rozpráva so spermiami?

@anonym_2a5287
@minenkaa obávam sa, že áno a jej muž asi tiež nebude najostrejšou ceruzkou v krabičke, keď si nenavlečie gumu

rozculena
14. okt 2025

pane bože....................

sparrows
14. okt 2025

Nechápem, načo tlačíš na pílu, keď on to dieťa očividne nechce

karhi
14. okt 2025

Podľa mňa sa o tom treba otvorene porozprávať a dohodnúť, že či chcete obidvaja alebo iba ty ďalšie bábätko lebo ako je napísané aj vyššie, môže to potom robiť zlobu, keď on bude len donútení do toho ďalšieho. Aby si to neskôr neľutovala

anonym_5ca17b
14. okt 2025

Mozno uz bol na vazektomii, nech ma od teba svaty pokoj

reanda
14. okt 2025

a ty tuzis po dietati s muzom, ktory po nom netuzi?

petamich
14. okt 2025

Evidentne manzel vidi, ze ty chces, tak si povedal, ze dobre - v tom pripade ale naozaj sa asi neda ocakavat, ze bude chodit cely nedockavy, ci si dostala alebo nedostala. Pre svoje vlastne dobro si ho posad a na rovinu sa ho opytaj ako to je. Lebo to vobec nemusi skoncit happy endom.

anonym_015b77
14. okt 2025

dufa, ze ten menzes ti pride, nechce vediet, ze neprisiel, preto sa nepyta

anonym_a9449c
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A preco by mal prejavovat nadsenie, ked dalsie dieta nechce? 😅. Cudujem aa mu, ze sa vobec nechal presvedcit a skusate to..

rybkoava
14. okt 2025

Tak toto nepochopím, boli sme na tom opačne. No ak by mi muž robil to čo Ty tvojmu, tak určite by sme dnes nemali 2 deti. Mať deti, má byť rozhodnutím oboch rodičov. My už máme jedno staršie a ver, že nieje nič krajšie, ako dieťaťu povedať, že ste ho strašne chceli a ukazovať mu fotky a rozprávať, ako ste sa naň tešili. To menšie to bude tak isto zažívať. A ty čo povieš svojmu druhému dieťaťu? Aby si nakoniec neostala na 2 deti sama.

bennn
15. okt 2025

Nezodpovednosť sama.

domka222
15. okt 2025

Nie,nesnažíte sa. Snažíš sa len ty a to je rozdiel a odpoveď,či vôbec v tom pokračovať.

som_realistka
15. okt 2025

Tema dalsieho fietata je velmi citliva, a je to asi jedina tema, kde sa velmi debatovat neda, neda preto, lebo ten co nechce dalsie dieta ma na to svoje dovody, ktore ani nemusi vyslovit nahlas, ale neskor sa prejavia, a vacsinou velmi tvrdo. Zamysli sa, co sa stane ak muza dotlacis do dietata. Teraz ti je tazko lebo on neprejavuje nadsenie. No om to nadsenie nemusi, a na 95% ho neprejavi ani ked sa dieta narodi. Mozno sa spoliehas na to ze kamoskin muz sa rozglejil ked uvidel dalsie dieta v porodnici, ale toto sa nestava tak casto ako by si zeny zelaly. Maloktora sa prizna, ze ked muz nechcel dieta, tak neprejavil nadsenie ani v porodnici a ani doma a budes na dve deti sama aj ked muz bude s tebou.

anonym_3ea936
15. okt 2025
@anonym_5ca17b

Mozno uz bol na vazektomii, nech ma od teba svaty pokoj

@anonym_5ca17b tiež ma to napadlo, ale to by si asi všimla

danica2711
15. okt 2025

@anonym_autor "ďalšie" dieťa znamená koľké v poradí?

anonym_4635c0
15. okt 2025

Nemozes niekoho tlacit do dalsieho dietata... Ak dieta nechce, bude sa to prejavovat aj pocas tehotenstva a aj po narodeni...

anonym_1fe8b7
15. okt 2025

Veď nechce, takže prečo ho nerespektujes
To nieje, že dieťa hore dole
musia chcieť obaja
Ale tebe ani nezáleží ako to tvoj muž vníma

anonym_dd883f
15. okt 2025

Tak to už sa veľmi nezmení. My sme na tom podobne, tiež bola túžba hlavne z mojej strany, dva roky sa nedarilo, potom som dvakrát potratila, následne smer car, muž nebol s tým veľmi stotožnený, prvý IVF cyklus nevyšiel, ukecala som ho na druhý, ten vyšiel. Momentálne som v 4.mesiaci a muž sa vôbec nepýta, ako mi je, ako kontroly, či je všetko ok, som z toho smutná a mám pocit, že sa teším len ja. Som zvedavá, čo bude po pôrode. Takže priprav sa aj na takúto variantu.

anonym_65b4cc
15. okt 2025
@anonym_dd883f

Tak to už sa veľmi nezmení. My sme na tom podobne, tiež bola túžba hlavne z mojej strany, dva roky sa nedarilo, potom som dvakrát potratila, následne smer car, muž nebol s tým veľmi stotožnený, prvý IVF cyklus nevyšiel, ukecala som ho na druhý, ten vyšiel. Momentálne som v 4.mesiaci a muž sa vôbec nepýta, ako mi je, ako kontroly, či je všetko ok, som z toho smutná a mám pocit, že sa teším len ja. Som zvedavá, čo bude po pôrode. Takže priprav sa aj na takúto variantu.

@anonym_dd883f A to sa vám oplatilo? Takto enormne tlačiť na chlapa? Evidentne, že sa tešíš len ty.

anonym_dd883f
15. okt 2025
@anonym_65b4cc

@anonym_dd883f A to sa vám oplatilo? Takto enormne tlačiť na chlapa? Evidentne, že sa tešíš len ty.

@anonym_65b4cc v podstate áno, ja už som zvažovala aj rozvod a umelé oplodnenie bez chlapa v Maďarsku, nakoniec teda môj chlap súhlasil s IVF. Teraz spätne si uvedomujem, že by som to asi nespravila, ale nebola som vtedy schopná racionálne uvažovať, tie potraty ma odrovnali, jeden už vo vysokom štádiu. Verím, že po pôrode si nájdu k sebe cestu. Pochopia len ženy, čo zúfalo túžia po dieťati, a nie je ich málo, tak nesúď.

anonym_dd883f
15. okt 2025
@anonym_65b4cc

@anonym_65b4cc a za ďalšie ženy robia aj omnoho horšie podfuky na chlapov, keď si ich chcú zabezpečiť pre seba, ako napr že vysadia antikoncepciu a nepovedia im o tom, len aby si ich udržali dieťaťom z rôznych dôvodov, väčšinou finančných a to je hodné súdenia, nie my

anonym_2bad42
15. okt 2025
@anonym_dd883f

@anonym_65b4cc pri prvom by som to spravila tak isto
@anonym_dd883f

Strana
z2