icon

Obdiv pre mamičky s dvoma deťmi do troch rokov

16. jan 2025

Mate moj velky obdiv👍🫶. Je to velmi velmi.narocne, ja uz padam na hubu. Koniec hlasenia 😄

zoe_2
16. jan 2025

Ja mam 2 pod 2 niektore dni su masaker a takto verejne poviem ze bez nasej nanny by som to nedala

hederamonstera
16. jan 2025

Ako mas stare deti?

blaazi
16. jan 2025

Vdaka 🤗💞 ono sa to strieda..teraz mame celkom dobre obdobie 2r2m a 9,5m

jana_eyre_2
16. jan 2025

To.je milé.. podľa mňa mamičky všeobecne by si zaslúžili častejšie uznanie - ale najmä od svojho okolia.. .
V praci človek dostane aspoň raz ročne nejaky feetback, mamičky s deťmi to tak majú málokedy 😅 ale ja už mám veľké deti, uteká to rýchlo a aj keď si myslíš že to je extrém, je to jeden z najkrajších časov keď si môžeš deti užiť a si ich stred vesmíru..

ysseba
16. jan 2025

Ja mám medzi chlapcami rozdiel 2 roky a 2 mesiace a mne to práveže prišlo úúúplna pohodička. Nezažila som problémy so žiarlivosťou u staršieho a sú akoby rovesníci, takže vždy mali a aj majú doteraz rovnaké záujmy a hry, nikdy som nemusela robiť animátorku. Ja som pri nich mala veľa voľného času. Teraz keď majú 10 a 8 rokov čakám tretie, to už bude akoby jedináčik a mám pocit, že "veselo" ma ešte len čaká a že ja budem práveže obdivovať mamičky jedináčikov 😂

anjelikdianka
16. jan 2025

My máme dvojročné dvojičky😁+10rdcéru,18r syna.Manžel celé dni pracuje,pomoc nemáme od nikoho.Celé dni som sama s dvojičkami.Ale našťastie sú veľmi dobré deti,len je to vyčerpávajúce.Večer padám do postele keď zaspia.😁

ivangeline
16. jan 2025

Ja mám 3 ;D … zvyknes si.

bolarazjedna
16. jan 2025

Ja nemám pocit, že si zaslúžim obdiv. Ďaleko nie som tak dobrá mama, aká by som chcela byť, nezvládam domácnosť tak, ako by som si priala a celkovo si to neviem užívať, čo je pre mňa sklamanie.... Vzdy stíham len to najnutnejsie, určite nič obdivuhodné nerobím. Samozrejme, sú lepšie a horšie dni.

petronellla87
16. jan 2025

Ďakujeme, tiež padam občas na hubu😆 ale potom príde ta staršia a začne ma stiskat a pusinkovat a už je zase lepšie 😍

rorino
16. jan 2025

Neboj,výdrž,zvládneš,ako milióny ďalších😉hlavne sa nestresuj a uzivaj

majlo1234
16. jan 2025

@bolarazjedna ale co by si si nezasluzila. Uz len to, ze tie deti preziju kazdy den pri nas, je obdivuhodne😀(som na tom podobne ako ty) ale jasne, su aj zeny, co vybehnu popri materstve na everest, to uz je mega obdivuhodne

bolarazjedna
16. jan 2025

@majlo1234 ďakujem, viem ze chyba je v mojom zmyslani a je to uhol pohľadu, ale ja to tak momentálne necítim. Práveže mam pocit, že ešte ani toto nezvládam ľavou zadnou, čo som si vždy myslela, že je moje poslanie, byť mamou.

adalmba
16. jan 2025

Ďakujem, ja mám 4 za 4 roky. Niekedy tiež padám.

mirica
17. jan 2025

Moji sú už starší ...medzi dvojčatami a najmenším bol rozdiel 13 mesiacov ale celkom sa dalo, bol s nami este ich otec . Ťažké to bolo ked boli dvojčatá prváci....uplný masaker ked boli druháci a najmenší prvák - to som už bola na nich sama , žiadna opatrovatelka, babka. Keby sa ma teraz niekto opýtal , že či by som chcela byt o 15 rokov mladšia....NIE!NIE!NIE!NIE! 🙈

vilma7
17. jan 2025

Mam 2.5 ročný rozdiel, takže pol roka boli 2 deti do 3. Ale obidve veľmi zlaté, pohodaci, tiež mi to prišlo úplne ôk, až na tie noci...to sa.budili obidvaja a samozrejme na striedačku 🙂 .

kikush182329
17. jan 2025

Gratulujem ti, ze obdivujes nas aj seba 😊 ja mam 20 mesacneho, takmer stvorocne dvojicky, 9 rocnu v puberte a 11 rocneho mentalne postihnuteho chlapca. Uz pracujem po materskej, ked treba tak pracujem aj navyse. Padame na hubu obaja s manzelom. Ale ked sa pozries a vidis aku uzasnu pracu si vykonala, tak si na seba nesmierne hrda. Podakuj hlavne sama sebe za to, co kazdy den dokazes 😊

0laracroft0
17. jan 2025

Málokto si uvedomuje, že mať deti s malým vekovým rozdielom je takmer ako mať dvojičky. Obaja na mlieku, obaja na plienkach, obaja potrebujú mamu nonstop… moji už sú trochu väčší a obaja škôlkari (3 a 4 r.) a musím teda povedať, že našťastie 😀

aliaray1
19. jan 2025

Ahoj, drzim palce a drz sa 🤟 my 6 mes (iba kojena bez cumla) + skoro 3r a super (starsia neziarli a nema hysaky). Sme na ne sami a namakame sa, ale pecka.

11iva11
25. jan 2025

@anjelikdianka super! Držím palce.. mám tiež dvojičky, 6-ročné ale iba ich (žiadne iné deti) a od narodenia to dávame len ja s ich otcom (striedame sa).. žiadna iná pomoc.

adalmba
Autor odpoveď zmazal