Panika z druhého dieťaťa
Ahojte. Idem rovno na pointu. Mám doma dcérku 1,5 roka. So snúbencom máme ideálny vzťah aj o malú sa od začiatku staral so mnou,vstával s nami v noci atď..vždy sme chceli 2 deti. Lenže teraz keď je tu pravdepodobnosť že som v tom tak mám paniku. On sa bojí len z materiálnej stránky..viem že by to dieťatko naisto ľúbil aj keď teraz pri našej spíme málo a sme unavení keďže idú očne aj zadné zuby...ako aj pri prvon tehotenstve som prvo mala paniku ale zároven hneď ako mi vyšiel test som sa usmiala vyložila nohy a hladkala brucho...začala som športovať baví ma to...bojím sa že až by som sa musela vzdať istých vecí zmenilo by mi to city k bábätku...a aj tejto prvej som chcela dať prvo všetko vrátiť sa do roboty a možno po pár rokoch ďalšie...uživiť by nebol problém,samozrejme by dostávalu takú istú lásku ale z druhej strany sa cítim kus zle že sa tak neteším a možno ešte ani nechcem byť znovu tehotná..áno mali sme si dávať pozor bla bla,liečim sa na isté veci mala som byť kvázi neplodná...
zameriam sa na poslednú vetu - no, moja znama ktora mala byt podla lekarov neplodna, ma 4 deti... tiez sa spoliehali, ze to nevyjde.
Rozumiem tomu spravne, ze este nevies ani ci si tehotna na 100%?
Ak budes tehotna urcite to zvladnete. Vekovy rozdiel cez 2 roky je v pohode. Ja som tiez brala druhe tehotenstvo ako konec sveta (aj ked bolo planovane), bala som sa co bude, ako to zvladneme atd. A vsetko bolo v pohode. Dve deti su super.
A este si uvedom, ze dieta sa narodi az za 9 mesiacov takze za tu dobu tvoja prvorodena uz bude uuuplne inde ako je teraz ☺️

Ale ved to su len emocie. Nic nemenia na fakte. Ak si tehotna budete mat dalsie a nejako to zvladnete. So zmiesanymi emociami alebo nie. Prijmi tie emocie ake su a netrap sa nimi. Ono sa to este velakrat zmeni.