Pocit prázdna po pôrode: Ako ho zvládnuť?
Ahojte zeny včera sa nám narodila dcérka sme najšťastnejší rodičia na svete. Len neviem či je to normálne že mi chyba že už nie je v brušku 😔 ja som už veľmi chcela aby sa narodila a aby bola pri nás a teraz keď je tu tak síce sa z toho naozaj veľmi teším ale na druhu stranu teraz som zjedla sladkosť a mi napadlo že bude kopkať v brušku lebo cukor ale už nebude 🥺 je mi až do plaču niekedy keď si chytím bruško a pomyslím že už tam nie je a nemám sa čím pýšiť
Čo s touto situáciou?
Sú to len dáke hormóny?
Tak toto mi nikdy nenapadlo 😀vlastne áno ale možno len keď som si pozerala fotky a videá taka nostalgia mat niečo v brušku co sa tam prevaluje.
Ale to prejde o par dni si zvyknes. 🙂
Že nemáš sa čím pýšiť? Ja naozaj dúfam,že toto sú len hormóny.
Trikrat som rodila, ale takéto pocity nepoznám. Tešila som sa jak blázon, že to máme šťastne za sebou a že sme spolu. Snáď len hormóny... Inak nerozumiem týmto pocitom
Su to hormony, prejde to.
Nemáš sa čím pýšiť? Ty nemáš bábätko?
Ja dúfam, že toto sú len hormóny
Prejde to. Ja som po pôrode mala skôr taký pocit fyzickej prázdnoty, ľahké prázdne brucho, odrazu tam nič nebolo, nekopalo, nemusela som si dávať pozor,aby som bruchom niekde nebuchla, váha bola oveľa ľahšia 😃😃
Wtf 😅😆😆 Ak ti chýba brucho tak si ho vypchaj vankúšom a daj si poriadnu porciu kukurice, hrachu a iných strukovín budeš mať aj brucho aj ,, kopkanie,, V ňom 😂😂🫡🫡
Ano tiez som si tym presla. Az som nechapala. Ze ved to babatko na ktore som sa tesila je konecne tu. Ale ten pocit ked bolo v brusku. Ked to bolo vsetko take ine...
ale aj to prejde 😉
toto mala aj moja zena, netrap sa, to prejde za par mesiacov a ked budu deti rast budes sama radost 🙂
Vies co, ja ta kus chapem.. pocas tehotenstva mas to najkrajsie (aj ked najvatsie 😂) telo ake si kedy mala.
Po porode sa citis, ze mas to najskaredsie a stale najvatsie telo ake si kedy mala..
Toto je bezny pocit, ale ver, ze docasny. Das sa coskoro dokopy esteticky. Teraz sa sustred dat sa do kopy fyzicky - tie zakladne poporodne veci 🤐
Vsetko dobre 🧡
@doriiis však bruškom s bábätkom som sa pýšila lebo som na to bola pyšná že som tehotna…
@freepalestine presne to je výstižne 😀
Ostatným ďakujem za odpoved
Mám tri deti a pri každom jednom som túžobne čakala kedy konečne vyjdú von, aby som mala istotu že sú zdraví, že majú všetko tak ako majú mať, že už ich budem môcť fyzicky kontrolovať, držať a "rozumieť" im🙏🏻 Doslova mi každým pôrodom odľahlo v každom zmysle slova.
Ani som sa neobzrela za nejakým bruchom či pocitom "mať niečo v bruchu". Zvlášť posledné mesiace, veď ako na rovinu... však to je jedna tortura to tehotenstvo 🙈
Každopádne, verím že to do pár dní prejde. Asi si si príliš zvykla, predsa len je to takmer rok tvojho života, čo si si to dieťa v sebe pestovala...
Moze sa to stat.. kym si bola tehotna bola si ina..vynimocna... ludia sa mimovol e pousmiali ked si isla okolo.. boli k tebe mili... zaujimali sa o teba..teraz ide vsetka pozornost na babetko moze ti to byt trosku luto.zober malu na ruky pomojkaj ju prehovor na nu uvidis tu radost ktora ta zaleje ked zareaguje na tvoj hlas.ked bude plakat a ty ju zoberes na ruky a ona prestane.ked sa na teba prvy krat usmeje..
@freepalestine veľmi pekne a výstižne si to zhrnula 👍🏻 Aj keď sa mi moje telo nezdalo pekne pocas tehotenstva, tak naozaj je ten popis, ktorý si dala,pekný.
No.. uz nikdy ti nebude blizsie ako vtedy 🙂 boze, az mi slza vypadla ked som sa pozrela do postielky na spinkajucu malu a chvile, kedy sme boli len my dve a mala som ju doslova len pre seba 🥲😅
Tiež som to tak cítila, hrozne mi chýba ten pocit byť tehotná. Už sú to dva roky hej? 😅 Ja som sa dokonca na dcéru ani netešila keď už bude vonku, ja som sa hrozne bála že budem mať bábätko. Ja som si hovorila že ja nechcem aby išla von, ja chcem byť tehotná navždy 😁
Ja som sa práveže stále tešila na to čudné mäkké brucho 😀 pôrod bol pre mňa nočná mora a bola som šťastná, že to mám za sebou. Okrem toho som veľmi kontaktný typ, tak KONEČNE som si bábätko mohla pritúliť, ovoňať, chytiť tú malú ručičku...joj, zbožňujem bábätká!
Ja mam 4 deti a mne po kazdom porode bolo luto, ze uz nie su v brusku a zvlast, ked tie 2 posledne isli von skor, lebo museli. Ja som proste bola ina ako obvykle zeny byvaju, mne bolo tehotnej velmi dobre a porodmi som sa vzdy rozsypala...Ono to prejde.
@svokrinjazykmonika tak podobne som bola na tom 😅

ano hormony
ono takto si ju mala tak pre seba vyslovene, bola len tvoja, teraz sa musíš delit,to časom prejde