Prečo stále chcem ďalšie a ďalšie deti?
Prečo stále chcem ďalšie a ďalšie deti ? Nechápem to ide mi tento môj pud na nervy. Aj keď si poviem, že už v živote nikdy zachvilu ho chcem zas. A ideme naplno a keď náhodou nemáme sex dlhšie tak už riešim v hlave, že teraz určite neotehotniem. Som z toho na prášky.
Máš podobný pud aj chodiť do práce a zabezpečovať dobré podmienky svojim už narodeným deťom, či skôr byť roky doma a iba rodiť ? Keď ti pri sexe ide hlavou len to, aby bola šanca na ďalšie tehotenstvo, tak to je iba účelové a s milovaním to nemá nič a skôr by som ti doporučila odbornú psychologickú pomoc. Záleží ti aj vôbec na svojich deťoch , ktoré máš? Prajú si ďalšieho súrodenca a zabezpečujete im všetko pre spokojné a šťastné detstvo? Nebudú napr. v budúcnosti z tých chúdeniec, čo im rodičia ani výlet , či lyžiarsky zájazd v škole nezaplatia, lebo nie je z čoho?
@anonym_autor Namiesto toho sexovania za účelom plodenia deti, by bolo super sa venovať tým už existujúcim. A psychológ, vážne.
Áno máte pravdu, že je to len za účelom plodenia inak na sex nemám absolútne chuť
Vsak ich maj aj 10 ak sa dokazes o ne postarat
Áno máte pravdu, že je to len za účelom plodenia inak na sex nemám absolútne chuť
@anonym_autor Tak vidíš. od toho sa odlišujeme od zvierat, že sa nemnožíme na základe pudov, ale použijeme pred množením mozog . U mnohých žien ,čo sa nekontrolovateľne rozmnožujú ide aj o čistú lenivosť, tak rodičák berú ako svoj plat a potrebujú rodiť, aby o tento plat neprišli. Nejde o to, koľko detí si narobíš ,ale o koľko sa vieš adekvátne postarať aj z hľadiska budúcnosti. Krúžky, výlety, škola, internáty .
A detí máte koľko ? Finančne ste zabezpečení ?
Je problém už aj malý priestor aj nedostatok financií ale stále tam ten pud proste je. A chcem aby to už skončilo a viac mi to nešlo hlavou.
Ja som toto zazivala, ked mi mala končiť RD. Zistila som, že za tým nie je túžba po dieťati ale strach z neznáma a ako budem manažovať celú domácnosť keď budem chodiť do práce...
Ty už si tu písala, však? Pamätám,ako sa tu jedna mala túžbu množiť, maličký byt a už mala j takú staršiu dcéru a riešilo sa tu, že ako predeliť izbu, že kedy a ako budete sexovať , ako jej to povedať a pod. No grc riadny a aj jej tu vtedy naložili, ale dúfam , že tvoj muž má viac rozumu ako ty.
Ja som toto zazivala, ked mi mala končiť RD. Zistila som, že za tým nie je túžba po dieťati ale strach z neznáma a ako budem manažovať celú domácnosť keď budem chodiť do práce...
@anonym_701280 Ak už nemáš žiadnu zodpovednosť, maj aspoň súcit s tvojimi deťmi, ktoré sa na svet nepýtali. Prosím, snaž sa im zabezpečiť to, po čom túžia, alebo aspoň to, čo potrebujú a konaj tak ,aby sa za teba nemuseli raz hanbiť ,alebo ťa neznášať za život v malej králikárni, kde ste sa kotili sa na hromádke, ako posledné socky.
Je problém už aj malý priestor aj nedostatok financií ale stále tam ten pud proste je. A chcem aby to už skončilo a viac mi to nešlo hlavou.
@anonym_autor Nebude to tym ze si zavisla na tom pocite vynimocnosti ktory ti tvoje okolie (zname aj verejne) dava ked si tehotna?
@anonym_autor Nebude to tym ze si zavisla na tom pocite vynimocnosti ktory ti tvoje okolie (zname aj verejne) dava ked si tehotna?
@martinmmartin ano toto napadlo aj mne, z to bolo obdobie kedy som sa cítila výnimočná
A čím sú tehotné výnimočné?
@domka222 že nosia v sebe nový život
@anonym_autor lenze to co dokaze takmer uplne kazda zena ( a vlastne samica lubovolneho druhu) je naozaj vynimocne?
Ono to okolie ma tak nejak nacvicenu pesnicku co spievaju kazdej tehotnej co sa mihne okolo ale ci si fakt pre niekoho naozaj vynimocna....to je ina otazka
Toto je tvoja už x-tá diskusia. Dokola ako malé dieťa. Chcem a chcem.
@anonym_autor ale nepreháňaj. Výnimočné sú všetky tie,ktoré sa vedia potom o tie deti riadne postarať. Nie vrhať ako mačka každý rok.
@domka222 Evidentne ide o jednoduchšie stvorenie, tam to až nedomyslela. Vôbec ju netrápi, ako sa cítia jej deti, iba rozťahovať nohy sa naučila . Verím, že tým, čo ju poznajú osobne je ľúto jej detí a ju považujú za pomaly nesvojprávnu.
Vyhľadaj psychológa, pomôže ti pochopiť čo si tou túžbou kompenzuješ.
@anonym_autor poradím ti vyhľadať dobrého psychológa kým ti z toho neprepne 😉
rozhodne sa choď liečiť. Aspoň keby si napísala, že chceš mať veľa detí, lebo ich miluješ, ale ty len chceš byť tehotná...no, ty si výnimočná aj netehotná, výnimočne šibnutá
Tu je každá rada márna. Ale v týchto prípadoch by mala byt povolená nútená sterilizácia 🫣
Niekto je narodený preto aby bol rodičom, lebo deti zboznuje. No nech ich ma aj 10! Ôk, netreba drahe výlety, ani tie krúžky. Pokial ich rodicia uorimne ľúbia a starajú sa o ne, detom potom nechýba sebavedomie sebahodnota a vedia materstve plnohodnotný život aj do buducna.
Ale túto je to psychzene, ktora je hrozna egoista a deti tym trpia. Ty si mala zit v USA a riadiť deti ako surogatna matka! Šťastní by boli všetci!
Choď na laparoskopiu
@anonym_autor dufam ze vyhladas pomoc

🤦♀️ Dúfam ze ich už máš minimálne 8