icon

Prečo sú niektoré viacnásobné matky tak zlé na prvorodičky?

Včera o 10:23

Prečo sú niektoré viacnásobne matky tak zle na prvorodičky a na iné matky tiež?

Nechápem to. Už sa mi tu pár krát stalo že som sa opýtala na niečo ohľadom bábätka a vždy sa nájde niekto kto má začne vyslovene urážať. Nejedna sa o to že má začne poúčať že toto robím zle ale vyslovene že som hrozná matka, že ľutujú moje dieťa a podobne. Prečo ste tieto zeny take zle? Už ste zabudli že ste aj vy raz všetko prvý krát robili a páčilo by sa Vám keby toto niekto hovoril vám?
Chcela by som si prečítať prečo toto robíte či je za tým niečo viac alebo proste Vás len baví urážať iné matky a ukazovať sa aké vy ste tie najlepšie..

anonym_ab9b60
Včera o 10:31

@anonym_autor keby nemám GEMINI tak som v ritke hahahah

anonym_c0c238
Včera o 10:38

Nabudúce sa opýtaj radšej vlaststnej matky, babky, svokry, či AI.

autor
Včera o 10:41
@anonym_c0c238

Nabudúce sa opýtaj radšej vlaststnej matky, babky, svokry, či AI.

@anonym_c0c238 to mi je jasne ale prečo je to taký problém opýtať sa tu? Však keď nemám čo povedať tsk to preskocim ale oni ani neporadia ale rovno že ľutujú moje dieťa atd.. však toto je mamickovske fórum tak kde je problém.

motylik2559
Včera o 10:47

@anonym_autor Robia to asi preto, lebo zabudaju,ze toto je forum primarne pre mamicky,ktore si radia. Lebo v dnesnej technickej dobe ma clovek vsetko riesit s Al alebo s googlom😐 Pritom aj Al kolkokrat poradi uplne odveci a nemyslim si,ze je to nieco co nahradi rady zo skusenosti mamiciek, ktore maju oni osobne, ked to-nieco zazili. A tiez asi zabudaju na to, ze nie kazdy ma sestru, mamu, ci taku kamosku, pretoze kludne mozes mat brata, mamu tu mat uz nemusis alebo niesu dobre vztahy, a kamosku mozes mat kludne bezdetnu...to pisem ako priklad. Zabudaju,ze zivot pise rozne pribehy a ze nie kazdy ma idealny a dokonaly zivot ako oni (alebo len za pozlatkom internetu). Nic si z toho nerob, ak aj pridas niekedy nejaku temu, ber si len z tych normalnych odpovedi, tie ostatne uplne ignoruj🙂

anonym_476d0b
Včera o 10:56

@anonym_autor neviem, snad sa nepytas stupidity ci mas obliect ruzove ci zelene bodycko alebo ci mozes papat banan aby si neublizila babatku ...

autor
Včera o 10:59
@anonym_476d0b

@anonym_autor neviem, snad sa nepytas stupidity ci mas obliect ruzove ci zelene bodycko alebo ci mozes papat banan aby si neublizila babatku ...

@anonym_476d0b nie nič take podľa mna celkom normálne veci problémy so spánkom atd. Ale vždy sa nájde pár žien ktoré ma tam začnú urážať..

trema
Včera o 11:00

su tu uzivatelky, ktore na akukolvek temu reaguju hnusne.. to je taka povaha.. v reale by len ticho cusali 🙂

anonym_476d0b
Včera o 11:04
@anonym_autor

@anonym_476d0b nie nič take podľa mna celkom normálne veci problémy so spánkom atd. Ale vždy sa nájde pár žien ktoré ma tam začnú urážať..

@anonym_autor tak ich upozorni, ze nech sa krotia. Problemy so spankom nie su veci na urazanie.

anonym_eff43b
Včera o 11:44

@anonym_autor
Mne sa to zda velmi podobne ako kedysi vojaci mazaci sa sproste spravali k novacikom bazantom mo dali im to vyzrat

anonym_22641c
Včera o 11:49

Lebo zabudli že aj oni mali kedysi prvé dieťa a boli prvorodičky .Stretla som sa stým aj v pôrodnici pri druhom dieťati.Matka prvorodička nevedela čo má absolútne robiť a bola zúfalá pediatricka očividne ukrajinka alebo ruska ju nepríjemne drbala.Laktacna poradkyňa ktorá tam za nami chodila sama povedala že niektoré zabudnú že aj oni mali kedysi prvé dieťa .Niektoré ženy vedia byť veľmi zlé a hnusné akoby oni mali patent na deti

anonym_f97ee3
Včera o 11:52

Pre mna najväčšia vyhra v živote a v materstve - dve kamarátky, +\- rovnako stare deti a žiadna sa na nič nehrá. Keď mame na 💩 deň, tak si to napíšeme, polutujeme sa, a život ide ďalej. Ale ten pocit že v tom nie som sama a nemusím sa tvarit ako je “všetko úžasne”, to je na nezaplatenie.

anonym_00ae69
Včera o 12:53

podla mna vobec nejde o to, ci si prvorodicka a ony nie...ak im napises, ze nechas dieta vyplakat (jedno, dve , tri...x deti si takto vychovala) alebo malicke babatka samy v izbe, tak jasne, ze ti napisu, ze lutuju tvoje deti...odkazane na necitlivy studeny odchov

anonym_466697
Včera o 13:24

Nie si autorka náhodou tá osoba, ktorá tu minule písala ako radšej neberie dcéru na ruky, lebo určite sa dieťa boji výšok a bude mať závrat?
Alebo že prečo sa pár týždňové dieťa iba pozerá a nehrá sa s plysovým psom?

anonym_31b47a
Včera o 13:56

Si nejaká precitlivená. Hádam - PMS?

anonym_dded64
Včera o 14:39
@trema

su tu uzivatelky, ktore na akukolvek temu reaguju hnusne.. to je taka povaha.. v reale by len ticho cusali 🙂

@trema presne tak. Niektoré nicky, resp mená tých užívateliek poznáme naspamäť. Niektoré konkrétne ženy tu pravidelne iba frflajú, odsudzujú a kritizujú

xkarolina
Včera o 16:43

@anonym_autor Ono to nie sú len druhorodičky, ktoré sú také zlé, ale všeobecne niektorí ľudia v tejto komunite sú hrozne nepríjemní. Ja som sa tu už prestala pýtať na čokoľvek, lebo asi pred rokom som sa spýtala na školu...ako to tam funguje ačisto zo zaujímavosti, keďže ja už mám školu dokončenú. Jediné, čo som však dostala, boli komentáre typu, že mi chýbajú čiarky vo vetách, že som sprostá a podobne… fakt hrozné urážky za nič. Takže odvtedy som s touto komunitou skončila. Samozrejme, videla som aj iné baby, ktoré sa tu pýtali na veci a namiesto odpovedí dostali späť len urážky.
Ide o to, že niektoré ženy, ktoré sú tu, sú veľmi zatrpknuté. Ja si vždy hovorím, že asi doma musia byť ticho a nemôžu povedať nič, tak si to večer prídu vybiť na Koníka.

anonym_287726
Včera o 16:58

@anonym_autor lebo su zamindrakovane a pridu si to odbavit sem na cudzich zenach a pomyselne sa tlapkaju po ramene, ake su super, lebo same seba inak ocenit nevedia a ani v ich okoli ich nikto neoceni.

anonym_89c0b9
Včera o 17:02

Asi vedia z vlastnych skusenosti ake zbytocnosti riesis a ze kym mas len jedno zdrave dieta nevies co je to riesit okolo deti.Nozno preto.

anonym_84c914
Včera o 17:12

K tomuto sa ozaj neda vyjadrit,ked je to takyto neurcity jednostranny vylev. Myslim,ze len tak niekto nenapise,ze lutuje tvoje dieta,takze podla mna bude niekde pravda uprostred. Ak si napisala fakt somarinu,tak ani to,ze si prvorodicka nie je ospravedlnenie,sorry

anonym_c162a0
Včera o 18:18

@anonym_autor lebo mozu.