Príčiny a riešenia extrémnej únavy počas materskej dovolenky
Posledný týždeň si všímam že som extrémne unavena stále 😒 večer zaspávaní tak okolo 23 , sem tam v noci vstanem ale tak max raz (mám 2rocnu dcérku) no a cez deň doobedie ledva fungujem, nejako sa premáham aspoň s varením s základnými vecami a potom ako uložím malú o 12-12:30 zavriem oči a spím aj aj snou vyše hodín a večer príde 18-19 a cítim sa uolne unavena , oči má bolia ako keby som hore neviem odkedy a nechce sa mi nič len si ľahnúť 😒
Možno počasím, jar?ja nikdy cez deň nespím, ale včera som spala vyše hodiny aj pol.ak nie si anemicka, alebo nemáš iné zdr.problemy, tak oddychuj vitamíny, minerály.Nemas pred menzesom?
ja som teraz extrémne unavená - po 3 mesiacoch kolotočov kovidu a chrípky a presilenia, ešte aj jarná únava ... som total bez sily ...
Vyspí sa
Suhlasim s prvym prispevkom zajst k dr, moze to byt stitna zlaza, malo zeleza, alebo nieco vaznejsie. Zatial skus pit vela vody, ja osobne som velmi unavena pri detoch ak nevypijem aspon 2 litre za den. A skus doplnit i magnezium.
čo je podla Teba extrémna únava?, nepíšeš ako funguješ inokedy..niekto si pospí aj počas dňa a nerieši.., ťažko takto radiť, asi si to tvoj organizmus žiada. a ako chceš aby to bolo normálne? pre Teba?
Doplniť vitamíny,železo, magnézium

PMS, tehotenstvo? Ak toto vylúčiš šla by som s Dr hľadať niečo ďalšie v tele -napríklad autoimunitné ochorenie, problémy s hormónami,….