icon

Ako odstránim chémiu a antibiotiká z mäsa?

24. dec 2022

Prosim vas ako odstranim chemiu, antibiotika a neviem co z masa..bravcoveho zo spanielska, nemecka? Namocit do sody ?

viestta
24. dec 2022

Nejedz maso.

queen_mary
24. dec 2022

😀😀

veronikaszabova
24. dec 2022

Skus Savo

tenerifka
24. dec 2022

Boze🙈

judit47
24. dec 2022

Ja kupujem len ,,mono,, masa take ,,stereo-idove,,ja na mna vela z oboch stran

syslik81
24. dec 2022

kupit od dedincanov domace maso ... ty su snad este poctivy ...

kluska
24. dec 2022

:D nijako, jedina rada, kupuj maso lokalne, cize slovenske alebo priapdne od susedov. Alebo v bio kvalite alebo od niekoho z dediny.

lasoli
24. dec 2022

asi nijak,musis si vlastne uchovat

oli18
24. dec 2022

@syslik81
@kluska a to len v tom pripade, ze uvidi, ze sused susi seno pre byky, ze sa pasu na luke, alebo ze pestuje repu a obilie. Ak nic z toho neuvidi, tak je krmeny granulami, rovnako ako sliepky, aby dobre znasali vajicka. Lebo aj ten z dvora to robi pre biznis, nie preto, aby sa zdrel na poli kvoli krmivu, ak ho moze kupit s primesami na rychly rast.

ruzovakrava
24. dec 2022

Ja odporúčam k vyššie spomenutým radám ešte pridať rituálny tanec.
To vážne si niekto myslí že sa to z mäsa dá odstrániť?

beata_k
24. dec 2022

Pokvapkaj vitaminom C 😃

jaskolka
24. dec 2022

Toto vážne sa pýtaš?

dadka128
24. dec 2022

Otazka roka .. 🤣🤣🤣 buď nebudeš jesť mäso, laebo si kup vlastné zvieratá 😀

viestta
24. dec 2022

@dadka128 sice to nebola otazka, bolo to memorandum, ale vcera tu nejaka pisala o kravickach podojenych s laskou.

lavinis
24. dec 2022

Nijako

mima172
24. dec 2022

Nijako 🙂 Sú len 2 možnosti - bud sa zmieriš s tým, aké "šmakociny" mäso obsahuje alebo ti to prekáža veľmi a nebudeš ho teda jesť.

domiklik
24. dec 2022

Skus sa o, rovno sa ním aj polej

domak2
24. dec 2022

Mozno keď ho rozbijes na molekuly tak si povyberas len tie co chceš. Treba si kúpiť range free grass fed bio mäso nabudúce.

mandzula
24. dec 2022

Vychovaj si prasa sama.

galioska
24. dec 2022

pomoc😁

matkahelka
24. dec 2022

no my mame v ulici viacerych dochodcov, ktori kupuju take stredne velke kurcata a asi 3 mesiace si ich doma pasu a chovaju len zrnom a az potom ich zabijaju. vraj ta chemia z kuciat za ten cas vylezie. ja kupujem maso uz roky len od overenych zdrojov, zvacsa od sirsej rodiny, kde viem, ze zvierata chemiu nevideli ani z rychlika. jasne, ze ceny su trojnasobne oproti polskym kauflandovym.