Ako odstránim chémiu a antibiotiká z mäsa?
Prosim vas ako odstranim chemiu, antibiotika a neviem co z masa..bravcoveho zo spanielska, nemecka? Namocit do sody ?
😀😀
Skus Savo
Boze🙈
Ja kupujem len ,,mono,, masa take ,,stereo-idove,,ja na mna vela z oboch stran
kupit od dedincanov domace maso ... ty su snad este poctivy ...
:D nijako, jedina rada, kupuj maso lokalne, cize slovenske alebo priapdne od susedov. Alebo v bio kvalite alebo od niekoho z dediny.
asi nijak,musis si vlastne uchovat
@syslik81
@kluska a to len v tom pripade, ze uvidi, ze sused susi seno pre byky, ze sa pasu na luke, alebo ze pestuje repu a obilie. Ak nic z toho neuvidi, tak je krmeny granulami, rovnako ako sliepky, aby dobre znasali vajicka. Lebo aj ten z dvora to robi pre biznis, nie preto, aby sa zdrel na poli kvoli krmivu, ak ho moze kupit s primesami na rychly rast.
Ja odporúčam k vyššie spomenutým radám ešte pridať rituálny tanec.
To vážne si niekto myslí že sa to z mäsa dá odstrániť?
Pokvapkaj vitaminom C 😃
Toto vážne sa pýtaš?
Otazka roka .. 🤣🤣🤣 buď nebudeš jesť mäso, laebo si kup vlastné zvieratá 😀
Nijako
Nijako 🙂 Sú len 2 možnosti - bud sa zmieriš s tým, aké "šmakociny" mäso obsahuje alebo ti to prekáža veľmi a nebudeš ho teda jesť.
Skus sa o, rovno sa ním aj polej
Mozno keď ho rozbijes na molekuly tak si povyberas len tie co chceš. Treba si kúpiť range free grass fed bio mäso nabudúce.
Vychovaj si prasa sama.
pomoc😁
no my mame v ulici viacerych dochodcov, ktori kupuju take stredne velke kurcata a asi 3 mesiace si ich doma pasu a chovaju len zrnom a az potom ich zabijaju. vraj ta chemia z kuciat za ten cas vylezie. ja kupujem maso uz roky len od overenych zdrojov, zvacsa od sirsej rodiny, kde viem, ze zvierata chemiu nevideli ani z rychlika. jasne, ze ceny su trojnasobne oproti polskym kauflandovym.

Nejedz maso.