icon

Ako prestať fajčiť? Skúsenosti a tipy užívateľov

lucia851
9. máj 2024

Ako ste skoncovali s tým svinstvom?

fairyy
9. máj 2024

@lucia851 mala som motivaciu otehotniet uz ako nefajciar...vsetky pokusy predtym boli neuspesne... potrebujes najst tu svoju motivaciu, ktora bude silnejsia nez zlozvyk

personality
9. máj 2024

Jednoducho sa rozhodnúť a koniec.

koniarova
9. máj 2024

Zahodila som cigarety a hotovo. Doteraz denne 5 rokov myslím na cigaretu. 😂😁 Ale už si nezapálim.

lucia851
autor
9. máj 2024

@fairyy moja motivácia je moje zdravie ale aj tak si zapalim a potom to ľutujem

cina1
9. máj 2024

@lucia851 odhodlavam sa k tomuto kroku, je to tazke, ale je to v hlave...treba nahradit cinnost zapalenia za nieco ine...uz sa mi to raz bez problemov podarilo asi na 2 roky, naozaj je vsetko v hlave. kolegyna s tym sekla zo dna na den a to teda fajcila od mladych liet a ma po 50 ke. da sa to...

madeincssr
9. máj 2024

@lucia851 povedz si, ze je nedostojne (nehodne tvojej osoby), aby ta OVLADAL nejaky "kusok cohosi" (a plati to nielen na cigarety).

koniarova
9. máj 2024

@lucia851 možno skús ísť len na RTG,ako ja. A vystrašili ma riadne. 😁

levandula7
9. máj 2024

ja som strašne ochorela na výlete v zime v Poľsku :D a bolo mi ľúto ležať polomŕtva v posteli, chcela som si užiť výlet, tak som robila všetko možné, aby sa mi polepšilo, takže som aj prestala fajčiť. potom, keď som vyzdravela, som si to už nechcela kaziť, tak som prestala 🙂 ten prvý mesiac bol strašný, všetko mi bolo :D nespala som, nervózna som bola, hlava ma bolela, v práci to bol des, lebo som mala vtedy fajčiarsky kolektív :D ale už sa držím sedem rokov 🙂

lucia851
autor
9. máj 2024

@levandula7 tak to je super

janka_23
9. máj 2024

@lucia851 som na tom rovnako, kazdy večer si poviem ze si ráno nezapalim a vždy zlyham 🫤

lucia851
autor
9. máj 2024

@janka_23 tak poďme spolu do toho

beataxxx
9. máj 2024

Pred 9 rokmi po oslave mojich narodenin som si povedala, ze si dam poslednu a sama nechapem, ako je to mozne, ale odvtedy som nemala ani jednu…vsugerovala som si znamu pravdu, ze je to skodlive, drahe a smrdi to, zabralo to, uz sa urcite k tomu nevratim

cimage
9. máj 2024

Ja som menila pracu a s tym som skoncila aj fajcit. Ja som vacsinou fajcila len v praci. Bolo to super, vzdy sranda. V novej praci skoro nikto nefajcil a uz mi to ani nechybalo.

patulik0706
9. máj 2024

@lucia851 Zrovna od 1.5. som prestala. Netuším ako, zo dňa na deň...jednoducho som sa rozhodla a dala som si takú "podmienku" že ak to poruším, partner zruší termín svadby. (Ten máme v júni) A to je teda dostatočne motivujúce pre mňa. Ďalej, povedala som si že keď cigarety budú stáť 5 a viac €, prestanem. A teda som prestala aj kvôli finančnej stránke. Plánujem aj bábo v blízkej dobe, takže aj to bol ďalší dôvod prečo čím skôr prestať. A v neposlednom rade zdravie. To sú myslím dostatočné dôvody na to, aby som už nikdy nezačala. Držím palce každému kto chce prestať, aby sa podarilo 😉

janka_23
9. máj 2024

@lucia851 môžeme to skúsiť 😄

tatiana149
9. máj 2024

@janka_23 tiež sa hlásim do spoločnej výzvy. Nikoho iného nemám a potrebujem prestať fajčiť a neviem ako.

lakebabe
9. máj 2024

@lucia851 ráno som si povedala ze už nefajčím išla do lekárne kúpil sprej od nicorette a prestala
Sprej som priebežne používala ešte pár mesiacov. Už je tomu skoro 14 tokov

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucia851
autor
10. máj 2024

@janka_23 no čo zapálila si si?ja som to nedala a zapálila som si

nikoleta1234
10. máj 2024

@lucia851 ono, keď si silny fajciar je to velmi tazke. V mojom okoli vsetci fajcia, moji rodicia, manzel, manzelovi rodicia. Ja som sa na to nikdy nedala, uz ako 16 rocna som si vravela, ze na co si nicit zdravie, smrdite od toho, je to aj fest drahe na tuto dobu, a este to aj strasne vyzera, ked zena to ma v papuli. Treba si najst motivaciu, preco nie. Vydrzat... prve tyzdne budu urcite tazke, kupit si cukriky a zuvacku, proste nieco pod zub.

alzbetka83
10. máj 2024

@lucia851 Treba sa tak nastaviť,že jednoducho prestanem ,lebo mi to škodí,zbytočne vyhodené peniaze,človek je potom menej nervózny ..Ja som prestala keď som si trochu vypila,pritom vyfajčila veľa cigariet a na druhy deň mi bolo strašne zle,to bol ten správny čas 😀

janka_23
10. máj 2024

@lucia851 aj ja som si zapálila,stres v práci 😏 skúsim zajtra ráno si nezapalit