icon

Ako prestať snívať a zlepšiť spánok?

30. sep 2025

Ahojte.kazdu noc sa mi niečom sníva,budím sa hrozne unavená.neviete ako prestať snívať?

gribka1
30. sep 2025

Koľko hodín spíš?

ukgirls
30. sep 2025

pred spanim poriadne vyvetrat , nepozerat do telefonu a miesto tv kniha.. dat si dobry caj na ukludnenie a cez den sa viac hybat -prechadzaka v prirode alebo inak vypnut mozog .. nedavat telefon na nocny stolik a vyhnut ssa celkovo eleketronike v izbe

autor
30. sep 2025
@gribka1

Koľko hodín spíš?

@gribka1 keďže mám bábätko,tak ten spánok je taký aký je,ale koľkokrát zaspím, zakaždým sa mi sníva

gribka1
30. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 keďže mám bábätko,tak ten spánok je taký aký je,ale koľkokrát zaspím, zakaždým sa mi sníva

@anonym_autor Niečo strašné? Únavné?

autor
30. sep 2025
@ukgirls

pred spanim poriadne vyvetrat , nepozerat do telefonu a miesto tv kniha.. dat si dobry caj na ukludnenie a cez den sa viac hybat -prechadzaka v prirode alebo inak vypnut mozog .. nedavat telefon na nocny stolik a vyhnut ssa celkovo eleketronike v izbe

@ukgirls vetrám, čítam,čaj teda nepijem..

autor
30. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Niečo strašné? Únavné?

@gribka1 práveže ani nie,nemám ťažké sny,ozaj len malokedy

dadis
30. sep 2025
@anonym_autor

@ukgirls vetrám, čítam,čaj teda nepijem..

@anonym_autor Magnezium mozno este.. ale myslim si, ze sniva sa ti asi podobne ako kazdemu, problem je plytky spanok a caste budenie sa kvoli babatku- zobudis sa vo faze spanku, ked si na sen pamatas..

domkakvet
30. sep 2025

@anonym_autor to ze sa ti nieco sniva by nemalo sposobovat unavu.

gribka1
30. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 práveže ani nie,nemám ťažké sny,ozaj len malokedy

@anonym_autor Bude to tým, že máš bábätko, nie snami. Keď budeš viac spať, zlepší sa to.

anonym_a0227d
30. sep 2025
@ukgirls

@ukgirls ja nepozeram do mobilu, ani ho nemam pri sebe, pred spanim citam, a sniva sa mi niekolko snov, kazdu noc

anonym_2d9a1d
30. sep 2025

K tým snom - sny nejako ovplyvniť nevieš pravdepodobne sa ti budú snivat aj naďalej keďže je to úplne normálna vec ale nemali by nijako súvisieť s tou únavou to môže byt ovplyvnené veľa faktormi ale tými snami urcite nie

januska12323
30. sep 2025

Nechápem prečo sa chceš zbaviť snov, tie má každý a nijak spánok neovplyvňujú. Si unavená lebo ťa budí dieťa.

autor
1. okt 2025

Aj pred dieťaťom som to tak mala,keď sa mi v noci niečo snívalo,tak som sa zobudila unavená akoby som kanál kopala celú noc.

autor
1. okt 2025

No už len vydržať.dakujem mám za rady a vysvetlenia