Ako prestať snívať a zlepšiť spánok?
Ahojte.kazdu noc sa mi niečom sníva,budím sa hrozne unavená.neviete ako prestať snívať?
pred spanim poriadne vyvetrat , nepozerat do telefonu a miesto tv kniha.. dat si dobry caj na ukludnenie a cez den sa viac hybat -prechadzaka v prirode alebo inak vypnut mozog .. nedavat telefon na nocny stolik a vyhnut ssa celkovo eleketronike v izbe
Koľko hodín spíš?
@gribka1 keďže mám bábätko,tak ten spánok je taký aký je,ale koľkokrát zaspím, zakaždým sa mi sníva
pred spanim poriadne vyvetrat , nepozerat do telefonu a miesto tv kniha.. dat si dobry caj na ukludnenie a cez den sa viac hybat -prechadzaka v prirode alebo inak vypnut mozog .. nedavat telefon na nocny stolik a vyhnut ssa celkovo eleketronike v izbe
@ukgirls vetrám, čítam,čaj teda nepijem..
@anonym_autor Niečo strašné? Únavné?
@gribka1 práveže ani nie,nemám ťažké sny,ozaj len malokedy
@anonym_autor to ze sa ti nieco sniva by nemalo sposobovat unavu.
@ukgirls ja nepozeram do mobilu, ani ho nemam pri sebe, pred spanim citam, a sniva sa mi niekolko snov, kazdu noc
K tým snom - sny nejako ovplyvniť nevieš pravdepodobne sa ti budú snivat aj naďalej keďže je to úplne normálna vec ale nemali by nijako súvisieť s tou únavou to môže byt ovplyvnené veľa faktormi ale tými snami urcite nie
Nechápem prečo sa chceš zbaviť snov, tie má každý a nijak spánok neovplyvňujú. Si unavená lebo ťa budí dieťa.
Aj pred dieťaťom som to tak mala,keď sa mi v noci niečo snívalo,tak som sa zobudila unavená akoby som kanál kopala celú noc.
No už len vydržať.dakujem mám za rady a vysvetlenia

Koľko hodín spíš?