Ako rýchlo odbúrať alkohol z tela a kedy šoférovať?
Čaute, ako rychlo odbúrať alkohol v tele? Co pomôže?
Kedy mozem dnes soferovat po 5 pivach a a 0,5l vodky. Včera som začínal a posledný pohárik som mal včera o 20.00h. Ďakujem
Zajtra. Mozno.
Ty vole, ze pol litra vodky ... by som umrel na otravu alkoholom.
@aalt ved to v priebehu dna.
Myslíte, že dnes by som nafukal?
Cítim sa fajn, mam prave odbehnutych 15 km.
Šport, pohyb neurychli vstrebávanie alkoholu?
Urýchli ale či budeš na nule nikto nevie. Práve dnes by som žiadne šoférovanie neriskovala.
sprav si kalkulačku na alkohol... hore máš link
@aalt z pol Litra neumries
@katarinaschober abstinent by mal serioznu otravu alkoholom
@deti95060810 ukazuje mi 27h. Dá sa spoľahnúť na kalkulačku?. Lebo sa cítim úplne fajn, bol som si aj zabehať tých 15km
Tak si zabehni na pumpu, kup si dreger a budeš vedieť na 100% miesto tohto tipovania
Dnes zrovna budú vsade hliadky a kontrolovať o sto dvesto , čakajú zrovna na takých ako ty, sadla by som za volant len ak by mi stroj ukazoval 0 🙂
@janai1 majú na pumpe dreger, aj na Slovnaftke?
Už nenafúkaš.
boze co tu vypisujes otazky, ci na Slovnaftke maju dreger.. po pol litry vodky a pivach si sadni do auta najskor zajtra, inak cus doma a suchaj nohami s fatrou.
@mirage tak potrebujem ísť na aute a včera som to trochu prehnal na oslave.
Tak preto sa pýtam, či kúpim na pumpe jednorazovy alkoholtester?
@mirage to množstvo alkoholu som vypil včera v priebehu 10hodin a zároveň aj dost jedol.
Kúpiš
To je jedno. Mal si na dnesne soferovanie mysliet vcera ked si chlastal. Sed doma, este niekomu ublizis.
@koniarova akože ja si tiež myslím, skúšala som aj tu kalkulacku hore pri váhe 80kg a teda ešte o 2 dcl viac 40% alkoholu a vyratalo nulu 🙂 ale teda radšej to vedieť na 100%
Nesadla by som si do auta skôr ako o 20 večer (aspoň tých 24 hodín by som počkala).
@mirage absitent je abstinent
Tým behom si okysličil a rozprúdil krv v cievach, takže zvyškový alkohol (určite ho ešte v sebe máš) Ti bude v krvi kolovať rýchlejšie.
Neriskuj!

https://www.adc.sk/kalkulacky/alkohol-v-krvi