icon

Ako zlepšiť cirkuláciu lymfy bez masáží?

29. aug 2025

Mam 35, bez deti, aktívne cvičím, behám každý deň, ale je pravda ze môj metabolizmus je geneticky pomalší.. Viete o niečom, co by mi ešte mohlo pomôcť na rozprudenie lymfy? Masáže prosím nie, na toto niesom kontaktna osoba :(

anonym_e0d084
29. aug 2025
denkabemommy
29. aug 2025

@anonym_autor lymfodrenáž máš bez fyzického kontaktu s inou osobou.

lindusss2016
30. aug 2025

@anonym_autor strojova lymfodrenaz nie je kontaktna. A potom vela skakat, vykladat nohy na stenu, vlazne kupele na nohy, epsomska sol do kupela, esencialne oleje ako citronovs trava, ceder, grapefruit, cyprustek, borievka

luxus10
30. aug 2025

ceragem masaz, masazne pristroje na chodidla...ak behavas, mas rozprudenu lymfu dost...
chcela by si viac jest?🙂

autor
30. aug 2025
@luxus10

ceragem masaz, masazne pristroje na chodidla...ak behavas, mas rozprudenu lymfu dost...
chcela by si viac jest?🙂

@luxus10 jesť nie, skor som myslela ze ci ma niekto skúsenosť, ako zaberajú tie čaje, alebo som videla na nete aj také ze VENIRA lymfa systém..

sense
30. aug 2025

Nosením kompresného prádla, lymfodrenáž máš aj prístrojovú alebo si vieš spraviť sama pred sprchou kefou na sucho

luxus10
30. aug 2025
@anonym_autor

@luxus10 jesť nie, skor som myslela ze ci ma niekto skúsenosť, ako zaberajú tie čaje, alebo som videla na nete aj také ze VENIRA lymfa systém..

@anonym_autor ano, ale aky mas dovod si mysliet, ze ti lymfa neprudi dostatocne?

autor
30. aug 2025
@luxus10

@anonym_autor ano, ale aky mas dovod si mysliet, ze ti lymfa neprudi dostatocne?

@luxus10 mam opuchy koncatin, zadržiava sa mi v tele voda, nadmerné sa potim, a aj keď je vonku 40 stupňov , moje dlane a chodidlá sú ľadové..

sense
30. aug 2025
@anonym_autor

@luxus10 mam opuchy koncatin, zadržiava sa mi v tele voda, nadmerné sa potim, a aj keď je vonku 40 stupňov , moje dlane a chodidlá sú ľadové..

@anonym_autor daj si skontrolovať vit D, železo, keď máš studené končatiny, ak sa nadmerné potis môžu ti chýbať minerály. Ako si na Tom s pitnym rezimom. Treba obmedziť kofein

luxus10
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a si pod kontrolou lekara? lebo opuchy koncatin su zavazna diagnoza, mozu byt problemy so srdcom..ci ine zavazne problemy...