icon

Bolí aj vás hlava z počasia?

3. jún 2025

boli aj vas hlava? mna vcera a dnes z tohoto pocasia

liwka303
3. jún 2025

Bolí ma tiež, ale nejako to zvládam 😀 Mám toľko práce, že neviem, čo skôr a kým som si toto tu neprečítala, ani som si neuvedomila, že ma bolí 😅

sisska96
3. jún 2025

Jasne. Už tri dní si dávam ibuprofen

unicornlady
3. jún 2025

Keď prší, tak vtedy ma už nebolí.
Bolieva ma predtým, keď je dusno. Alebo keď sa aj chystá pršať, ale neprší, lebo nás to obíde.
a potom v lete z toho tepla, to aj niekoľko dní po sebe

0silvia0
3. jún 2025
@unicornlady

Bolieva ma predtým, keď je dusno. Alebo keď sa aj chystá pršať, ale neprší, lebo nás to obíde.

mám to tak ako @unicornlady , keď už prší, už mi je fajn, mňa väčšinou bolieva ešte pred zmenou počasia.

suzitok
3. jún 2025

Áno, aj noc som mala hroznú, zle mi bolo, ´od žalúdka, tlak vysoko...teraz prší, už mi je ako tak lepšie, ale hlava pobolieva

simsalabim
3. jún 2025
@unicornlady

@unicornlady presne tak isto to mam aj ja.

autor
3. jún 2025

čo vám pomáha? ja dávam alpu - potieram si čelo. Ked uz je uplne na prd, vyvraciam sa. mavam to iba vtedy, ked je takýto skok v počasi

simsalabim
3. jún 2025

Mne pomoze iba tbl od bolesti, aj to nie vzdy. Panadol ultra rapid najlepsie.

unicornlady
3. jún 2025

Ja užívam Nalgesin forte (ale dávam si dvojitú dávku, čo je 550), a potom prípadne studený uterák na čelo alebo zozadu na krk

kacenocka2
3. jún 2025

Áno, stále pred zmenou počasia,naviac som ešte rok po operácii, môžem predpovedať počasie.. užívam flector od bolesti

lea202
3. jún 2025

Jasne, ze boli 😀 Fungujem na Brufene odvcera, mna tieto zmeny pocasia teda vobec neobchadzaju, zakazdym trpim.

zdenusa4
3. jún 2025

Sama som prekvapená, ale dnes to dávam úplne v pohode. Možno som podvedome zameraná na to, že zajtra bude zase pekný slnečný deň a dnešok proste ignorujem 😀

tilda23
3. jún 2025

Tiez som si musela dat Brufen. Vacsinou to zvladam lavou zadnou, ale dnes katastrofa ta moja hlava. Nezabrala ani kava, co niekedy uplne staci. 😀

slavomira236
3. jún 2025

Teraz boli castejsie z tych zmien dazda dusna..ale uz to prezijem nedelu dovolenka tak to tak nevnimm

vlastakubi3
4. jún 2025

Vždy keď sa mení prudko tak ma bolí aj teraz to mám už asi týždeň☹(

barborkabar
4. jún 2025

Tiež som takáto meteosenzitívna a veru nie je to žiadna výhra 🙈 Ale už som sa naučila pozerať vopred počasie, nenechávať to na náhodu a mať so sebou aspoň Cetalgen ako prvú záchranu na bolesť.

matkaleskova
4. jún 2025
@barborkabar

Tiež som takáto meteosenzitívna a veru nie je to žiadna výhra 🙈 Ale už som sa naučila pozerať vopred počasie, nenechávať to na náhodu a mať so sebou aspoň Cetalgen ako prvú záchranu na bolesť.

@barborkabar Zabera ti dobre? Mne ho kolegyna raz dala, ked ma hlava bolela, ale velmi nepomohol.

barborkabar
4. jún 2025
@matkaleskova

@barborkabar Zabera ti dobre? Mne ho kolegyna raz dala, ked ma hlava bolela, ale velmi nepomohol.

@matkaleskova mne sa osvedčil viac ako Ibalgin prosím ťa. Tak to nerozumiem ako ti nemohol zabrať, ale mala si skúsiť teda dve tabletky. Ono tá bolesť je niekedy fakt nepredvídateľná ako aj celý organizmus. No ja som na neho už naučená aj pri menštruácii aj pri teplotách 😉