icon

Čím nahradiť klasické cigarety?

Včera o 13:52

Mudrlanti nekomentovat

Ahojte
Fajcim slimky ome este tie stale stoja 5€ na krabicku ale minule mi pani v stanku tvrdila, ze koncia a nukala mi akesi e cigarety, prosim mate skusenost?
Co by ste mi poradili? Nechat tie slimky a kupit nejaku elektronicku? Vyjde to lepsie? Asi aj ten pach cigariet nie je az tak velky dakujem

anonym_8b2ca8
Včera o 14:00

@anonym_autor poradila by som úplne seknúť s fajčením Nejaký čas budú absťáky, ale potom už len benefity z toho, že nefajčíš:
1. nebudeš smrdieť, lebo aj keď si myslíš, že to necítiť, tak to cítiť je
2. všetky chotoby fajčenie zhoršuje
3. fajčiarky vyzerajú v určitom veku staršie, ako nefajčiarky, na pleti sa fajčenie veľmi odrazí
4. ako dlho ti vydržia tie cigarety za 5 eur? Spočítaj si, koľko eur vypustíš do vzduchu za týždeň. mesiac, rok, desať rokov - myslím, že to je dosť veľká motivácia nefajčiť
Som presvedčená, že je táto témy vymyslená, lebo ženy v tomto predvianočnom období nie sú tak na MK aktívne, ako bežne, neverím, že by si nevedela, čo sú to e cigarety.

anonym_4e0f04
Včera o 14:40
@anonym_8b2ca8

@anonym_autor poradila by som úplne seknúť s fajčením Nejaký čas budú absťáky, ale potom už len benefity z toho, že nefajčíš:
3. fajčiarky vyzerajú v určitom veku staršie, ako nefajčiarky, na pleti sa fajčenie veľmi odrazí
4. ako dlho ti vydržia tie cigarety za 5 eur? Spočítaj si, koľko eur vypustíš do vzduchu za týždeň. mesiac, rok, desať rokov - myslím, že to je dosť veľká motivácia nefajčiť
Som presvedčená, že je táto témy vymyslená, lebo ženy v tomto predvianočnom období nie sú tak na MK aktívne, ako bežne, neverím, že by si nevedela, čo sú to e cigarety.

@anonym_8b2ca8 prestaň robiť zo žien chuderky, ktoré musia upratovať a piecť a nemajú čas prispievat
@anonym_autor fajčím Iqos a už mi normálne cigarety nechutia.Je veľa druhov.Neviem aký typ myslela sú aj cigarety za 7-8 eur a vydržia xyz potiahnutí tie mi nechutili mali všetky ovocnú chuť.

anonym_d96f34
Včera o 15:01

mudrlanti ti napisu aby si prestala. co sa ti nepaci?

anonym_572fc8
Včera o 15:23

@anonym_autor ecigarety jednorazove su v konecnom dosledku drahsie ako klasicke. Dalo by sa kupit si vlastne zariadenie, ktore by si si sama naplnala a pripravovala by si si doma vlastnu napln. Ale to je pre neznaleho cloveka spanielska dedina, to si treba nastudovat, co k tomu potrebujes, ako to riedit atd.
Ja som presla z normalnych cigariet na elektronicke pred rokom a pol a teraz asi 2 mesiace nikotinove vrecuska. Aj tie su uz sice podstatne drahsie ako byvali, ale zase neexistuje ze by si celu tu krabicku za den minula, dva dni to urcite vydrzi, aj ak by si bola silny fajciar. Ja som ku koncu fajcila 40 klasickych cigariet denne takze viem o com hovorim. Najhorsie sa mi zbavovalo toho zvyku potahovania a toho, ze mam stale nieco v ruke. Postupne by som rada presla na uplne beznikotinovy zivot, tak uvidime ako sa podari. Len prestala mi uplne chutit kava, co predtym som ich bola schopna vypit aj 5, teraz ani jednu nevypijem 😆 a ked uz tak iba na prebratie nejaku minipidi rychlo na tri dusky do seba naliat a hotovo

domkakvet
Včera o 16:01

@anonym_autor vyskusala som dva druhy e cigariet a nechutili mi.

anonym_cba573
Včera o 17:04

Ber to pozitívne, aspoň ušetríš peniaze štátu na tvoj dôchodok môže rozdeliť peniaze ostatným dôchodcom, moje kolegyne to úspešne zvládli.
Prvá zomrela na rakovinu bola 6 rokov na dôchodku, druhá dostala mŕtvicu a žila ešte pár mesiacov zomrela 2 roky na dôchodku a na poslednom pohrebe som bola tretej, tá zomrela pol roka pred dôchodkom.

anonym_d374b5
Včera o 17:10

Este mam zdravy rozum tak budem za mudrlantku. Fajcenie je mega zavislost, vacsia ako na herione, a kedze Iqos a podobne obsahuje este viac nikotinu ako klasicke, tvoje telo si buduje este vacsiu zavislost na najvacsej sprostosti aku do svojho tela davas.

anonym_8b2ca8
Včera o 17:18
@anonym_4e0f04

@anonym_8b2ca8 prestaň robiť zo žien chuderky, ktoré musia upratovať a piecť a nemajú čas prispievat
@anonym_autor fajčím Iqos a už mi normálne cigarety nechutia.Je veľa druhov.Neviem aký typ myslela sú aj cigarety za 7-8 eur a vydržia xyz potiahnutí tie mi nechutili mali všetky ovocnú chuť.

@anonym_4e0f04 ja robím niekde zo žien chuderky? Žena, ktorú pečenie baví, hrajká sa v kuchyni s koláčikmi, má pri tom pustenú dobrú hudbu, popíja varené vínko, deti s mužom vystrojila k svokre na celý deň, je chudera? A niekde som písala, že nemôže upratovať spolu s mužom? Nechápem, prečo si sa zrovna toho chytila. Či chceš alebo nie, väčšina žien v tomto predvianočnom čase sa sviatky chystá, zdobí, pečie, upratuje. Ja to nerobím, lebo nemáme malé deti, ale vôbec si o tých ženách nemyslím, že by boli chudery.

anonym_c3fb01
Včera o 17:32
@anonym_d374b5

Este mam zdravy rozum tak budem za mudrlantku. Fajcenie je mega zavislost, vacsia ako na herione, a kedze Iqos a podobne obsahuje este viac nikotinu ako klasicke, tvoje telo si buduje este vacsiu zavislost na najvacsej sprostosti aku do svojho tela davas.

@anonym_d374b5 nato ze máš zdravý rozum, sa nejak veľmi dobre vyznáš.

anonym_d374b5
Včera o 17:37
@anonym_c3fb01

@anonym_d374b5 nato ze máš zdravý rozum, sa nejak veľmi dobre vyznáš.

@anonym_c3fb01 mat zdravy rozum a vyznat sa v niecom sa asi navzajom nevylucuje, suhlasis?

anonym_c3fb01
Včera o 17:49
@anonym_d374b5

@anonym_c3fb01 mat zdravy rozum a vyznat sa v niecom sa asi navzajom nevylucuje, suhlasis?

@anonym_d374b5 no jo 👌

anonym_4e0f04
Včera o 18:21
@anonym_8b2ca8

@anonym_4e0f04 ja robím niekde zo žien chuderky? Žena, ktorú pečenie baví, hrajká sa v kuchyni s koláčikmi, má pri tom pustenú dobrú hudbu, popíja varené vínko, deti s mužom vystrojila k svokre na celý deň, je chudera? A niekde som písala, že nemôže upratovať spolu s mužom? Nechápem, prečo si sa zrovna toho chytila. Či chceš alebo nie, väčšina žien v tomto predvianočnom čase sa sviatky chystá, zdobí, pečie, upratuje. Ja to nerobím, lebo nemáme malé deti, ale vôbec si o tých ženách nemyslím, že by boli chudery.

@anonym_autor môžeš si kúpiť v mediaprinte, alebo objednať z webu papieriky na cigarety, kvalitný Camel tabak a robiť si cigarety sama.Moja kolegyna si začala vyrábať doma slimky a fajčí doslovne za pár eur.Moja rodina z Anglicka kde krabička stojí 22 eur to tiež tak robi

autor
Včera o 19:31
@anonym_8b2ca8

@anonym_8b2ca8 som aktivna na mk
Nie kazdy oslavuje vianoce 👍🏻

autor
Včera o 19:36
@anonym_8b2ca8

@anonym_8b2ca8 ja mam len jedno dieta, nemam muza, o vierovyznani sa tu nemusim nikomu spovedat
Nepeciem kolace, upratujem pravidelne nepotrebujem luxovat cely december

autor
Dnes o 06:20
@anonym_4e0f04

@anonym_autor môžeš si kúpiť v mediaprinte, alebo objednať z webu papieriky na cigarety, kvalitný Camel tabak a robiť si cigarety sama.Moja kolegyna si začala vyrábať doma slimky a fajčí doslovne za pár eur.Moja rodina z Anglicka kde krabička stojí 22 eur to tiež tak robi

@anonym_4e0f04 oj to fakt nie

anonym_8b2ca8
Dnes o 07:08
@anonym_autor

@anonym_8b2ca8 ja mam len jedno dieta, nemam muza, o vierovyznani sa tu nemusim nikomu spovedat

@anonym_autor čítaj, čo píšem tebe a čo inej prispievateľke, lebo máš z toho guľáš

autor
Dnes o 07:58
@anonym_8b2ca8

@anonym_autor čítaj, čo píšem tebe a čo inej prispievateľke, lebo máš z toho guľáš

@anonym_8b2ca8 nemam
Reagovala som

anonym_4e0f04
Dnes o 09:04
@anonym_autor

@anonym_8b2ca8 nemam
Reagovala som

@anonym_autor tak si kúp Iqos teraz mali zariadenie za 15 eur v Mediaprinte čo stálo 60 eur e cigariet máš na výber veľa záleží akú chces

anonym_cde7c6
Dnes o 09:09
@anonym_autor

@anonym_autor fajčím iqos kupila som v iqos stánku elektronickú cigaretu kupujem uz len náplne terrea za 5 eur ked uz nechceš prestať tak toto aspon nemá dym ale paru smrdí to menej a nie je z toho popol. Musíš vyskúšať ktoré ti chutia . Raz sa mi ta cigareta rozbila po páde vymenili hneď zadarmo za novu. Ideálne prestať úplne, ale ak nechceš toto je taka alternatíva.
Normálne cigarety mi uz nechutia hnusi sa mi ta štipľava chuť ked som si zvykla na tieto.