icon

Čo spôsobuje úmrtia mladých ľudí?

3. mar 2024

Ahojte len tak sa chcem opýtať lebo ma znepokojuje čo sa deje že umiera toľko mladých ľudí .myslíte že to môže mať spojitosť s vakcínou na covid ?lebo som očkovania 2x a už začínam mať obavy. .nedávno mi na infarkt zomrel známy 37 ročný..a teraz každý koho stetnem tak povie že bolo mu treba sa dat.. očkovať..🥺

Strana
z3
colsami
3. mar 2024

Nie nemyslim.

jaaankaaaa
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
3. mar 2024

No ani ja som si nemyslela ale.uz sa začínam báť..že ľudia v mojom veku padajú jak muchy..každú chvíľu čítam že nejaky mlady športovec zomrie

jaaankaaaa
Autor odpoveď zmazal
andreakotesova
3. mar 2024

Aj pred covidom nahle zomierali mladi ludia, len sa asi o tom tolko nepisalo. Nemusis sa báť. https://dennikn.sk/3859754/prve-udaje-zo-sloven... a mozes si pozriet aj ine celosvetove štúdie na tuto temu.

jaaankaaaa
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
3. mar 2024

Mala som 15, ked kamaratkin o 18 rokov starsi brat dostal silny infarkt. Dlho sa z toho dostaval. Ja mam teraz 53 r. Infarkt postihoval mladych aj davno… no a s terajsim zivotnym stylom je toho viac ako kedysi.

dennissa16
3. mar 2024

Tak už co teraz, ked si očkovaná….keby aj.

taynee
Odpoveď bola odstránená
januska12323
3. mar 2024

Pred covidom a vakcínami nikto nezomieral? Už ste s tými témami trápny.

h2
3. mar 2024

Naozaj je potrebné tu zakladať identickú diskusiu každých pár dní?

marseillefan
3. mar 2024

Ja už mám 5 dávok a nie a nie ma šľak trafiť... voľajako to nefunguje...

luccija
3. mar 2024

Skôr COVID narobil zle ako vakcíny.Po Covide máš o 30% väčšiu šancu, že budeš mať zrazeniny
A hlavne fajčenie, ľudia nesportuju, stres, zlá strava.Obezita je chorobou nášho storočia
Plus energetaky, alkohol ...koľko ľudí aspoň 3x do týždňa športuje?

amonet
3. mar 2024

ono je to aj sposobom zivota a aj tym, pozri sa okolo kolko chorych ludi chodi dalej do prace, kolkokrat ludia prechodia choroby. vsetko to moze sadnut na srdce🤷‍♀️

sss777
3. mar 2024

Mladí ľudia umierali vždy...príklad od nás z rodiny- 6 členov zaočkovaných, Covid vôbec nemali, ja som tiež nemala, aj keď som bola 2 roky v dennom kontakte s pozitívnymi pacientmi.
Vo vzdialenejšej rodine máme asi 10 ľudí, ktorí sú veľmi proti očkovaniu, z nich jedna zomrela ako 27 ročná na Covid a 1 ako 32 ročný na infarkt. Obaja neboli očkovaní.

marca12
3. mar 2024

Na sportovcov su kladene velmi vysoke naroky. A celkovo na nasu generaciu su vysoke poziadavky na vykon v praci aj rodine. Volakedy nebolo tolko stresu,stare mamy pomahali s detmi,detom sa tolko nevenovali ako teraz. Teraz musis mat nonstop zapnutu hlavu a castokrat nevieme vypnut ani v noci. Umrtia nemaju s ockovanim suvis.

aliziana
3. mar 2024

Chcela by som vidieť štatistiku, koľkí z tých ľudí boli a koľkí neboli zaočkovaní... myslím si, že by to bolo cca 50:50.
Ak, tak skôr po covide, si osobne myslím. A teda aj naším spôsobom života, v mnohých prípadoch

walentina7
Odpoveď bola odstránená
jaaankaaaa
Autor odpoveď zmazal
xsuzannex
3. mar 2024

S touto temou si prisla na zlu stranku.. zhejtuju ta tu ako psa.. lebo na kovid vakcinu tu nesmies povedat kriveho slova.. a v lepsom pripade ti zmazu prispevok, v horsom cely profil 😉

derdia
3. mar 2024

Stres, stravovanie, nenavist, nepokoj, prilis vela zbytocnych informacia zo socialnych sieti a tv....
Pokial sa clovek nezastavi, nepozrie do svojho vnutra, nepokori a nevrati k Bohu.. Ziadne dobro sa konat nebude... Len vacsia a vacsia bacorina a v nej kopec hnijucich ludi za ziva.... (samozrejme vlastnou volbou) kto zije pre svet, pre svet aj umiera.

ciernysokol
3. mar 2024

Asi nepopularne napisem,lebo sa chcu ludia utesovat.graf nadumrti,ktory sa dlhodobo vedie v kazdej krajine.nadumrtia su dlhodobo vyrazne nad priemerom. zacalo to kovidom a pokracuje to stale,hoci uz je kovid slaby.ludia zomieraju vyrazne viac,hoci sa malo hybali,boli obezni a v strese aj pred 5 a 10 rokmi.neviem,ci je to vakcinou,skor myslim,ze nie,hoci u mladych sportovcov naopak vinu vakcine prikladam,pretoze maju na srdce kladene vysoke naroky.a cim to je,ze preukazatelne zomiera vyrazne viac ludi?nech si svoju teoriu vytvori kazdy sam.

zuzka565
3. mar 2024

Moja sestra po dvoch dávkach očkovania má problémy so srdcom. Do vtedy jej nič nebolo. Svokor pár mesiacov po očkovaní má cukrovku. Poznám veľa ľudí čo majú po očkovaní problémy a aj takých čo na na očkovanie zomreli.

bucko555
3. mar 2024

@zuzka565 mne sám kardiológ povedal že keď nechcem mať väčšie problémy zo srdcom jak mám nech to ani neskusam sa dávať očkovať....moja babka tri krát očkovania nikdy problémy zo srdcom zrazu jej začalo zlyhávať museli ju operovať hneď strojček na srdce.

janulik2008
3. mar 2024

To naozaj?

taynee
Odpoveď bola odstránená
michaela329
3. mar 2024

Čím to je, že v mojom okolí nikto zaočkovany a už vôbec nie mladý nezomrel... že sa to deje len v okolí antivaxerov...
Mimochodom - obaja moji rodičia kardiaci a sú fit.

Strana
z3