icon

Dá sa táto nedokonalosť riešiť cvičením ?

adrianebrooks
14. jan 2020

Ahojtee žienky,odvždy ma trapi tento “kozmeticky” problem,či už pri tom ked si niečo oblečiem,alebo aj neoblečiem😂 proste to fakt neznašam a pride mi to,že to kazi cely zjav či hrudinku-prs alebo celkovo hornej časti postavy.To čo sem dam je foto z netu nie moja,ja mam 45kg takže tuk moc ani nemam.Je tu niekto kto to nejak riešil? Pomaha na to nejake cvičenie ak ano ake cviky? Alebo sa to musi riešiť nejakym odsanim?

Dá sa táto nedokonalosť riešiť cvičením ?
lussyl5
14. jan 2020

@adrianebrooks Možno iba treba nájsť správny strih a veľkosť podprsenky.

sense
14. jan 2020

Skusit inu velkost a strih podprsenky....

pininka1
14. jan 2020

Moja suseda to mala, nakoniec aj aj druhej strane, ona je chuducka, nakoniec to vyzeralo otras, vybavila som jej plastického chirurga a on že kde bola tak dlho. Vybrali jej to, mala tam nejaký zhluk tukových ložísk.

adrianebrooks
autor
14. jan 2020

@lussyl5 pišem že to nieje moja fotka😂🤦🏼‍♀️ A podprsenky nenosim..

adrianebrooks
autor
14. jan 2020

@pininka1 My to mame cela rodina ženy, od mala to mam,na oboch stranach,mne to tiež pride ako nejaky tuk,videla som v zahraniči že to nejak odsavaju na klinikach no u nas som to ešte nezachytila..

miiriaam
14. jan 2020

@adrianebrooks skus si to napchat do podprdy 😀

kaktus87
14. jan 2020

Ja to mam tiez a nemam ani 50 kg

adrianebrooks
autor
14. jan 2020

@miiriaam tie nenosim lebo to viac zvyraznuju😂 ale myslim že som to už určite skušala ked som ju pred par rokmi nosila😂

marca12
14. jan 2020

Iba toto ta trapi??? Skor sa zameraj na dusevnu pohodu a mat sa rada taku,aka si.

jankapepe
Autor odpoveď zmazal
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
adrianebrooks
autor
14. jan 2020

@marca12 nie netrapi ma iba to,mam obrovske zdravotnw problemy kvoli ktorym som 4 roky odkazana na inych ludi a na dni kedy neprejdem ani na WC.Ale ked človek vie na sebe niečo zmeniť tak prečo nie? Na odsanie sa nepytam preto lebo by som na to chcela ist,skôr som sa pytala na to cvičenie ako aj hore spominam,že či to realne aj niekomu pomohlo lebo napriklad taka celulitida zostane aj vela fitneskam a podobne.Tak ma zaujima či sa to da nejak minimalizovat,je zle že chce človek vyzerať krajšie? Citit sa lepšie? Keby mam na seba totalne srat tak ani tie zdravotne problemy by sa mi nejakym priberanim a podobne neriesili.A ano napriklad v deň mojej svadby nechcem riešiť to,že musim mať na sebe šaty s rukavom aj ked sa mi to nepači len kvoli tomu,že sa na fotkach a kamere nechcem pozerat na niečo vytrčajuce zo šiat.

miiriaam
14. jan 2020

@adrianebrooks tak zalep sekundovym pod pazuchu😀😀 kamoska si tak lepila usi o vlasy lebo jej odstavali😂😂

adrianebrooks
autor
14. jan 2020

@miiriaam 😂😂😂😂😂 presne som to včera frajerovi vravela že asi si kupim nejake nalepky a pripevnim špagat 😂 a okolo chrbta natiahnem😂

miiriaam
14. jan 2020

@adrianebrooks vidis,ze vies najst riesenie, tak co sa pytas 😀 potom ta tu hejtuju😀

korunka1
15. jan 2020

@adrianebrooks podľa tvojich fotiek v profile ti absolútne nič nechýba ani neprevyšuje. Hľadáš problémy tam , kde nie sú. Asi sa veľmi pozoruješ a chceš byť max dokonalá, ale to sa nedá. Prestaň s tým.

veroniq85
15. jan 2020

aj ja som mala podobny problem (vaha okolo 50kg), tiez ma to trapilo, bola som aj tesne pred svatbou, vela som zistovala, myslim ze cviky nepomozu. Normalne som navstivila plastickeho chirurga a vysal mi odtial ten tuk. Uz je to 8 rokov a super. Vobec sa to nevratilo. Vaha sa mi nezmenila.

simca06022011
15. jan 2020

@adrianebrooks ked mas obrovske zdravotne problemy, tak tento kozmeticky problem je to posledne co mas riesit ;) to ze nebudes mini "nedodstatok" riesit, nie je "sranie na seba".... uplne by som tento postoj tvoj chapala, keby si bola v poriadku a nemala vacsie problemy... A btw. k plastike, na plastike sa robi vsetko mozne aj nemozne, nemusis o tom pocut, cize staci sa obejdnat a povedat co chces a oni ti uz povedia co je mozne urobit s tym 🙂 K vacsine ukonov ale musis byt fit. Ci je nejaky cvik na toto neiem, mozno na prsia a ramena cviky by to dokazali nejak "natiahnut",ale to nejaky trener by ti mohol povedat 🙂

juliet86
15. jan 2020

@adrianebrooks ved je tu poradna plastickeho chirurga. napis mu

adrianebrooks
autor
15. jan 2020

@simca06022011 Čo sa tyka zakrokov tak to je posledna vec ktoru by som teraz riešila to určite nie,no niekto mi raz hovoril,že to môže byť nejaka čast prsneho svalu ktory je ochabnuty,chcela som radu od niekoho kto to mal tiež alebo ma či je tam nejaky posun napriklad ak cviči a podobne 🙂

adrianebrooks
autor
15. jan 2020

@korunka1 Kto prida fotku ktora sa jemu samemu nepači? Ono to ide schovat na par sekund,no pri pohybe sa to ukaže.Ja som nikde nenapisala,že kvoli tomu nevyychadzam na ulicuu,klud 🙂 len ma zaujima či sa to napr aj športom da nejak minimalizovat 🙂

lussyl5
16. jan 2020

@adrianebrooks To mi došlo vychádzam z toho že tvoj problém vyzerá podobne.