Dá sa zmeniť "mouth breather" tvár?
Ahojte, teraz som si všimla že mám tento typ tvare. Dá sa s tým niečo robiť? Face masáže alebo iné?
a mas to kvoli dychaniu ustami?
@babushkaem kvôli čomu inému by to bolo? Už od mala som dýchala ústami, aj teraz keď spím si myslím že dychan ústami, cez nos sa mi ťažšie dýcha a po chvíľke ako sa neviem poriadne nadýchnuť nosom chytám extrémne stres a úzkosť
@babushkaem kvôli čomu inému by to bolo? Už od mala som dýchala ústami, aj teraz keď spím si myslím že dychan ústami, cez nos sa mi ťažšie dýcha a po chvíľke ako sa neviem poriadne nadýchnuť nosom chytám extrémne stres a úzkosť
@anonym_autor tak su ludia co maju taky tvar tvare z genetiky.. masaze na to podla mna nepomozu, mohlo by mozno pomoct nejake cvicenie, alebo esteticky zakrok, ci uz injekciami alebo chirurgicky. ale treba hlavne najprv poriesit to dychanie.
No a nemozes nam dat foto ,mozno to pomoze na radu?
@anonym_autor tak su ludia co maju taky tvar tvare z genetiky.. masaze na to podla mna nepomozu, mohlo by mozno pomoct nejake cvicenie, alebo esteticky zakrok, ci uz injekciami alebo chirurgicky. ale treba hlavne najprv poriesit to dychanie.
@babushkaem u nás v rodine nemá praveze nikto taky tvar. Na do dýchanie som chcela skúsiť či sa to bude dať riešiť operačne na poisťovňu no neveim
jedine KHA do brady a celuste a rhynoplastika, ak mas dost odvahy a penazi
jedine KHA do brady a celuste a rhynoplastika, ak mas dost odvahy a penazi
@angelix takže iný spôsob nieje?

a mas to kvoli dychaniu ustami?