icon

Dnes som bola na slnku. Môžem ísť zajtra do solária?

8. júl 2024

Dobrý deň ak som bola dnes na slnku môžem ísť zajtra do solária?

Strana
z2
ukgirls
8. júl 2024

@dadis asi ano ale maju iny nazor ako ty - vies aj to sa stava - ludia nemusia vzdy s tebou suhlasit tak ich nechaj tak . nenut im svoj nazor nestoja o to-chapes??

ssimusska
8. júl 2024

Baby, mylsim si že autorku asi nezaujíma vás názor na solarko. Pytala sa úplne niečo iné.

dadis
8. júl 2024

@ukgirls To nie je o nazore, preboha!!!

ukgirls
8. júl 2024

@dadis ale je .. ich nazor je ze solarium neskodi a preto tam idu .. alebo im to nevadi alebo ja neviem .. tiez nerobim xy veci a iny ano .. a je to v poriadku .. ty si svata? nerobis nic co tvojmu telu ci pokozke skodi .. - nemusis odpovedat mna to nezaujima.. len nesir osvetu tam kde o nu neziadaju

ukgirls
8. júl 2024

btw moj ocino umrel na rakovinu- v zibote nemal na sebe kratky rukav neznasal slnko a okolo solaria ani neprebehol .. proste ju mas alebo nie .. a vsetko okolo nielen solarium ale aj mnou vymenovane veci ju proste spustaju .. to by sme museli ist do bibliny a prestat zit .. kazdy sme zodpovedny za vlastny zivot a vlastne telo - nech si s nim teda kazdy robi co chce...

tim23
8. júl 2024

@dadis 😁bež spať

dadis
8. júl 2024

@ukgirls To ze ty nevies zakladny rozdiel medzi faktom a nazorom, je cisto tvoj problem. Ze solarium a opalovanie skodi, je milionkrat dokazany FAKT, ci sa ti to paci alebo nie. Rovnako poznam ludi, co dostali rakovinu pluc a nikdy nefajcili, aj tych fajciarov, co sa dozili vysokeho veku. No je dokazany FAKT, ze fajcenie sposobuje rakovinu. Chces aj tento "nazor" spochybnit?

dadis
8. júl 2024

@tim23 Dosli ti argumenty?

tim23
8. júl 2024

@dadis nie ale idem už aj ja, tak bež aj ty. Zajtra bude dlhý deň

ukgirls
8. júl 2024

@dadis je dokazane ze v dnesnej dobe sposobuje rakovinu uz uplne vsetko .. kolko sportovcov na nu poumieralo.. a co? teraz hodime za hlavu vsetko a sustredime sa len na solarium-lebo zrovna to ti dnes prislo pd ruky .. preco neradis ludom aj v inych skupinach jest biopotraviny biokozmetiku ..zavriet sa doma s cistickou vzduchu - a ironia bude ak aj tak umru na rakovinu-ale prevenciu dodrali no nie? co tam potom,ze si zivot neuzili.. a uz koncim- lebo ty aj tak si pojde svoju pesnicku dookola-solarium je smrrrrt ..

dadis
8. júl 2024

@ukgirls Tvoj nazor je nevyhybat sa nicomu a moj nazor je vyhybat sa karcinogennom, ktorym je jednoduche sa vyhybat. Dobru noc.

guliver19
8. júl 2024

Mozes ist dobrovolne si oprazit najvacsi organ na tele, preco nie, kto by ti to mal zakazovat akoze??😀

Strana
z2