Elektrická kefka pre deti zhrdzavela
Ahojte kocky, muz pred par mesiacmi kupil detom v DM Oral B elektricku zubne kefky. po par tyzdnoch som pri umyvani zacila som z kefky akoby smrad hrdze. Kefku som otvorila a vnutro bolo uplne hrdzave. Co ma vsak nahnevalo, je, ze cez otvor sa ta hrdza vlastne dostavala do ust. My mame klasicke kefky, tak neviem, ale mala som sa o ne nejak specialne starat, rozoberat po kazdom umyti alebo je iba nekvalitna? Nestala malo a je na ceste do kosa. Vymena nastavca nepomoze. Dakujem.
@sedmokraska11 treba ich umyvat, ale to sa mi zdá skoro po mesiaci, aby zhrdzavela
Nedávali ju deti celú pod vodu?
@eliska13 nedavali, ja im umyvam zuby:(
@sedmokraska11 Taku kefku by som nepouzivala. Je to okruhla hlavica ktora sa kruti a to nie je vhodne ani na zubnu sklovinu ani na dasna, ani nevycisti medzizubne priestory. Moj zubar a plno dalsich co poznam a co som citala odborne clanky, tak pred tymito kefkami varuju.
Co je dobre su tie sonicke kefky - tie maju tvar ako klasicka kefka a kmitaju - tie odporuca aj komora zubnych lekarov.
My mame elektricke kefky Philips Sonicare uz stvrty rok, nikde ani naznak hrdze. Takze zrejme bude chyba u vyrobcu. Urcite by som reklamovala,vsak za pokus nic nedas a investovala do sonickych kefiek, ako pise @fokuska. Tiez nam ich zubni lekari "odobrili" a sme maximalne spokojni.
@fokuska Dakujem za tip, pozriem to! Popravde tieto kupil muz, ze na skusku, ja som bola za klasicke. Kefky neboli az take drahe, nahradne nastavce, uz celkom ano. A teda som dost sklamana. Najma sa ale bojim dat ich uz detom.
@sedmokraska11 Nedavaj uz, bud skus vyreklamovat, ale aj keby vymenili tak uz by som ich nepouzivala - ked tak tie sonicke, alebo ostat pri klasike.
@sedmokraska11 sonicka je lepšia, ale myslím, že aj táto elektrická je vždy lepšia ako klasická.Medzizubne priestory nevycisti ani jedna

@sedmokraska11 ja by som ju reklamovala. Nema preco zhrdzaviet.