icon

Ergonomický vankúš proti chrápaniu

ivetoy
Včera o 07:57

Ahojte ,chcem sa opýtať.Muz chrape a chcem mu vyskúšať kúpiť ergonomicky vankúš proti chrápaniu.Mate niektorá skúsenosti ktorý a od akej firmy? Majú ich na sheine ,zdravotníckych pomôckach,tému ..poraďte prosím, vďaka.

anonym_e3984b
Včera o 09:42

@ivetoy chceš niečo najúčinnejšie proti chrapaniu? Stuple do uši. Aj môj muž chrápe a používala slm stuple ale po čase má začalo ucho bolieť hneď po vložení. Ale zo začiatku ro fungovalo 😏 a funguje aj vyhodenie do obývačky 😂 inak taký vankúš som neskusala a keby som mala skúsiť tak určite by som sa vyhla sheinu alebo temu a podobným stránkam.

anonym_c9376d
Včera o 09:47

môj muž má ergonomický vankúš a nepomohlo, skúsili sme aj spray proti chrápaniu, pomohlo na chvíľku, nálepky tie vôbec, do obývačky nechcem ísť spať lebo gauč je tvrdý 🙂 tak to trpím, bol aj na ORL a vraj má zväčšenú uvulu (ten čapík čo visí z podnebia) a treba operáciu

ivetoy
autor
Včera o 10:10
@anonym_e3984b

@ivetoy chceš niečo najúčinnejšie proti chrapaniu? Stuple do uši. Aj môj muž chrápe a používala slm stuple ale po čase má začalo ucho bolieť hneď po vložení. Ale zo začiatku ro fungovalo 😏 a funguje aj vyhodenie do obývačky 😂 inak taký vankúš som neskusala a keby som mala skúsiť tak určite by som sa vyhla sheinu alebo temu a podobným stránkam.

@anonym_e3984b veru aj ja sa chcem vyhnúť