Je fajčenie bezpečné pri vysokom GMT a CRP?
Mam gmt 4,2 a crp 20 ale crp som mal az 235 a bol som v nemocnici. Uz mi to ide dole ale neviem ci mozem fajcit alebo brat zuvaci tabak. Je tu niekto kto fajcil ked mal taketo krvne hodnoty?
crp som mal az 235 ===> to co ti bolo.
@anonym_64a58b v nemocnici sami nevedeli, vsetko mi vyslo negativne takze asi nejaka bakterialna infekcia
@anonym_64a58b v nemocnici sami nevedeli, vsetko mi vyslo negativne takze asi nejaka bakterialna infekcia
@user8484848 coho, akoze si mal kasel ci co
@user8484848 coho, akoze si mal kasel ci co
@anonym_64a58b bol som chory a obvodna lekarka mi zobrala krv kde mi vyslo take cislo cize ma poslali do nemocnice a tam mi to pomaly klesalo samo. keby som si nedal soravit krvne testy rak by sa mi nic nestalo si myslim
ja neviem ako sa môžeš takéto niečo vôbec pytat, samozrejme že nie je vhodné fajčenie, žiadne
@user8484848 no urcite to to neprospeje. Mozno je to dobra prilezotpst uplbe prestat 🙂
@anonym_64a58b bol som chory a obvodna lekarka mi zobrala krv kde mi vyslo take cislo cize ma poslali do nemocnice a tam mi to pomaly klesalo samo. keby som si nedal soravit krvne testy rak by sa mi nic nestalo si myslim
@user8484848 CRP je v pohode a GMT je vyssie, staci nefajcit a nepit alkohol, rouzmne sa stravovat a zlepsi sa to...

@user8484848
crp som mal az 235 ===> to co ti bolo.