Je hriankovač škodlivý?
Veľmi škodí? Predsa tam sa robia hrianky akoby ten chlieb ohorieval dookola? Je to veľmi karcinogénne? Viem nldookola je veľa škodlivín ale toto ma zaujíma keďže deti to muluju
Ak to nespecies do čierna, tak by to malo byť v pohode. Spálené veci môžu byť karcinogénne
A horšie je podľa mňa na ohni pečené, či už chlieb, či špekačky a tiež si to človek raz za čas da, nedá sa žiť v bubline kde je všetko len nezávadné,zdravé,bio....
Veď nejdeš jest úplný uhlík a neješ ho každý deň 20x. V podstate aj vzduch, aký dýchame, je plný splodín iste riziko nesie všetko
Nedá sa žiť vo vákuu.
No...Toto je taka dvojsecna zbran.
Moze byt ako hovoris.nikdy ma to nenapadlo-nehriankujem🙂
Ale zasa,odporucaju trosku pecivo opiect,aby Sa narusil ten lepok
My mame doma Mini rurku ,v podstate hriankovac ale nie na stojato.da Sa pekne ocistit.je tam malinky pekacik.
Zapekam tam starsie pecivo.
Zohrievam vyprazane veci...
Ja mam tiez tuto dilemu, ale ako kompenzáciu si dam k tomu zeleninu, nech to tie vitaminy aj eliminuju, niekde som to citala.

čo všetko škodí a robíme to :D aj o fénovaní vlasov raz niekto povedal, že je to škodlivé a rakovinotvorné a väčšina žien si bez toho nevie predstaviť deň :D netreba sa takto nad všetkým zamýšľať, pretože potom by sme nemohli robiť už ozaj nič.