Je normálne chodiť na záchod 2 - 4x denne?
chodim denne 2-3-4x
crevo mam ok na kolono ok
nejem nejak vela vobec
je normalne tak casto chodit na zachod?
normalna stolica aj farba
noralne je aj kazdy druh den, noralne je aj 5x denne. Konzistencia je dolezita
samozrejme, kazdy ma iny jedalnicek, niekto pije jednu kavu, niekto aj 4, niekto ziadnu, niekto sa stravuje vegetariansky, niekto ma aj maso, niekto ma maso aj 4x tyzdenne,…. vplyva na to mmozstvo faktorov.
dolezite je, ze farba aj tvar su ok, ze ta neprehana alebo nemas zapchu…
frekvencia nie je az tak dolezita
je to v pohode kazdy ma ine travenie predsa
@viestta
@anonym_986a62 dakujem, ukludnili ste ma. akoze mam aj stresove obodbie tak mozno preto.
@anonym_c995bc dakujem za ukludnenie
2krát ok, ale 4 už veľa
Nie si v nejskom štádiu detoxikácie? To by mohlo mať súvis, ináč 4x denne chodiť srať je dosť veľa. Môžeš strácať veľa živín a tekutín, tak nepodceňuj prísun dôležitých minerálov.
Môj chlap sa naje a do polhodiny ide , čiže tiež tak 3-4x
ja idem spravidla raz za 5-7 dni, vsetko ok, akzde telo inak vyuziva energiu z jedla a spaluje ju, kakačka krasne žilnata s priemernymi trhlinami obalena slizom, farba hnedkasta
Ak je konzistencia ok... Horsie by asi bolo, keby to boli nejake prehanky, alebo by si chodila casto, preto, ze to nejde....
@anonym_autor naprikld ja pijem 4 kavy denne takze ano aj ja tak.
Ja chodim denne 3 krat dlhe roky... A v pravidelnych intervaloch 😄 prvy krat hned rano ked sa zobudim potom okolo obeda a vecer 😂 neriesim to.
Ak je konzistencia ok... Horsie by asi bolo, keby to boli nejake prehanky, alebo by si chodila casto, preto, ze to nejde....
@marylinmary nie to nemam.
Ja chodim denne 3 krat dlhe roky... A v pravidelnych intervaloch 😄 prvy krat hned rano ked sa zobudim potom okolo obeda a vecer 😂 neriesim to.
@ivanakal ja rano chodim 2 x pravidelne :D a potoom doobeda najviac

je to v pohode kazdy ma ine travenie predsa