Je normálne vypadávanie vlasov po mokrom česaní?
Je toto normálne že mi toľko vlasov vypadá po jednom mokrom česaní?

@bernadettnovakova ahoj, mas dlhsie vlasy, potom ten chumac vyzera vacsi. Vypovednejsi by bol pocet vypadnutych vlasov.
A padali ti aj predtým tak ?
ahoj, z vlastnej skúsenosti ti poviem, že záleží na tom, aký je tvoj štandard. Hovorí sa že 100 vlasov denne. To by som už bola dávno plešatá 😀
Zrataj ich, do 100 ks je normálne
Ved to mas par vlasov
@bernadettnovakova toto vyzerá v pohode. Mne pred rokom začali vlasy vypadávať, toto čo máš x 4, celé pramene som vycesala. Ale u mňa to zacala náhle, predtým som to nemala. Ty najlepšie vieš, čo je to oveľa viac ako Ti padali predtym. Sleduj si to a ked máš pochybnosti, skús vyšetrenie.
Však to je pár vlasov, keby ti odfotim svoju hrču tmavých vlasov ani sa neozveš, je to úplne normalne
@bernadettnovakova toto vyzerá v pohode. Mne pred rokom začali vlasy vypadávať, toto čo máš x 4, celé pramene som vycesala. Ale u mňa to zacala náhle, predtým som to nemala. Ty najlepšie vieš, čo je to oveľa viac ako Ti padali predtym. Sleduj si to a ked máš pochybnosti, skús vyšetrenie.
@nika23t a tebe niečo pomohlo na to vypadávajú vlasov? Mne padajú cele chumače. Prestala som uplne farbiť vlasy, včera sa ostrihala. Tak uvidím....
Ano.
Neces si mokre vlasy, vtedy je koza maka, korienok uvolneny, to si vytiahnes aj to, co by si inak nevytrhla pri suchom cesani. Ked tak do sprchy hruby hreben, tym si precesem vlasy aj s kondicionerom, oplachnem a vybavene.
A padali ti aj predtým tak ?
@esther100 Predtým mi nevypadávali až tak ako teraz. Odkedy som začala používať Pantene šampón, odvtedy mi vypadávajú takto a to som ani neodfotila všetky vlasy ktoré mi za 1 deň vypadajú
@esther100 Predtým mi nevypadávali až tak ako teraz. Odkedy som začala používať Pantene šampón, odvtedy mi vypadávajú takto a to som ani neodfotila všetky vlasy ktoré mi za 1 deň vypadajú
@bernadettnovakova tak asi vieš čo mas urobiť.v prvom rade prestať používať šampón.ak by to pretrvávalo,tak chod k lekárke na krv ..príčin môže byť veľa hormóny, štítna...
dalsia vec je, ze je tu jar.. a vtedy aj vlasy viac padaju aj na jesen :D vraj
@nika23t a tebe niečo pomohlo na to vypadávajú vlasov? Mne padajú cele chumače. Prestala som uplne farbiť vlasy, včera sa ostrihala. Tak uvidím....
@tinatitti no radikálne som ich skrátila, na odporúčanie dr som skúsila kúru Dixi, ampulky aj šampón na posilnenie a rast vlasov, zinok a selén som dopĺňala. Mne dr povedala, že príčinu mám hľadať tak 3 mesiace späť. A to som mala covid a tri týždne po ňom nejakú chrípku alebo čo. Vraj toto spôsobilo tak masívne vypadávanie. Šťastie, že som mala fakt husté vlasy, inak by som teraz nemala asi ani čo zopnut. A tiež som obmedzila chémiu na vlasy, aj nejaké žehlenie a zaťažovanie vlasov, ale aby to pomohlo, nemám vôbec ten pocit. Stále padajú, už je to rok, ale už trochu menej.

Češeš aj pred umývaním?