Je nosenie rúška na verejnosti stále povinné?
Ahojte baby,je nosenie rúška na verejnosti stále povinné?Rozpráva sa že by sa to mohlo zrušiť a ostať povinné len v interiéri (obchody,úrady,autobusy...),ale registrujem že veľa ľudí už po meste behá bez rúška a nasadia len keď idú do obchodu.Mám z toho mix,ale asi nie som jediná.Teraz je veľa ľudí domotaných z toho čo sa môže čo nemôže🤷.Inak mi tie náhubky už idú na nervy🙄,ale čo už.
k tym ruskam este takto, na odlahcenie 😁🙆🏼♀️
🤔👏🤔👏🤔👏🤔
„Fero obchádza dedinu s postrekovačom a postrekuje po ceste, po domoch, v záhradách, na poliach. Ľudia boli zvedaví, tak zavolali políciu.
- Policajt sa ho pýta: „Čo je to Fero, prečo to rozprašuješ?“
Fero mu odpovedá: „Nuž, sprejujem tu proti krokodílom.“
„Ale si chorý, tu nie sú krokodíly!“ Zakričal policajt prekvapene.
"Samozrejme, že nie, keď sprejujem."
Policajt hovorí: „Poviem v dedine, že každý musí striekať, pretože by nebolo dobré, keby sem chodili krokodíly a jedli naše deti. ““
- Netrvalo to dlho a celá dedina si kúpila postrek proti krokodílom od Fera a a striekala všetko po celej dedine. Bolo tiež zriadené riaditeľstvo krízových situácií, ktoré poskytovalo opatrenia a pokyny na implementáciu a monitorovanie sprejov, ktoré všetci museli prísne dodržiavať pod hrozbou trestu.
- Fero sa čoskoro stal veľmi bohatým z predaja tohto spreji a stal sa magnátom a dostal aj medailu za ochranu detí. Dokonca aj pri vchode do dediny sa objavilo znamenie: „Ferovo selo, priateľ detí“.
Pre niektorých to znamená, že Fero sprejom zničil kukuricu, niektorým zabil kravu, niekomu dieťa došlo k podivnému ochoreniu, ale to všetko bolo, samozrejme, oveľa menej škodlivé ako krokodíly, ktoré jedia deti.
Každý deň o 14:00 ústredie oznámilo, v ktorej dedine po celom svete jedli krokodíly deti.
A nikto nemohol mať žiadne podozrenie, nieto sa pýtať a vyšetrovať, pretože bolo nepopierateľné, že v dedine nebol videný ani jeden krokodíl, pretože bola dôkladne postriekaná. ““
Dokonca povinne tlieskali Ferovi o 20:00.
Akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami a ľuďmi je úplne náhodná.
@zuzuliennka1 alternativny koniec: a tak sa na to miestna obyvatelka vykaslala, zahodila sprej, vzala uterak, slnecne bryle a opalovaci olej a sla do susednej dediny k miestnemu rybniku na slniecko. Tak si tam lezi, ked ju z cista-jasna cosi drapne za nohu a vlecie do rybnika. A miestna obyvatelka kuka jak kuka, a to krokodil. A si hovori: no ci bistu, vsak ten fero mal nakoniec pravdu, kto by to bol povedal. 🙂
@zuzuliennka1 pani nasadzuje rusko na TVOJU ochranu.Ruskom chrani TEBA. TY by si ruskom chranila ju. Ale nechranis. A ja mam dostatocnu doveru v odbornikov epidemiologov a infektologov, ze ich odborny nazor je nieco viac ako nazor Anicky z Hornej Dolnej. Ak usudia, ze epidemiologicka situacia je uz taka, ze R0 virusu sa blizi k nule, tak ruska uz netreba. Tie ruska tu zachranili zivoty - alebo sa nam Taliansko uz zda tak strasne daleko?
@moonlight1210 alternativny koniec ma chybicku krasy - aky krokodil z cista jasna, ked ich nikto nevidel? vsetkych ich predsa vystriekali? 😂
@simsalabim ak tomu fakt veris, ze ruska zachranili zivoty, necham ta v tom 🙂 pekny den zelam
@zuzuliennka1 kludne ma v tom nechaj, mam dostatocne vzdelanie aj dostatok informacii o tom, aby som to vedela posudit. Ale rada si vypocujem tvoj odborny nazor - podla teba co zachranilo zivoty? Na mnoho zalezitosti ma aj vedecka komunita rozne nazory, tak si rada vypocujem ten tvoj.
@zuzuliennka1 nie, nema. je starostlivo osetreny. precitaj si to pozorne este raz. 🙂
@moonlight1210 jedina ty si si to neprecitala, ziadneho krokodila od zaciatku nikto vlastne ani nevidel 😂 takze aj ten “tvoj” je len “bubu” presne ako cela tato korona....ani tie cisla a pripady z nemecka, talianska, francuzska,.. ktorymi sa tu na porovnanie ohanate, nemusia byt relevantne, nakolko aj ludia, ktori vraj umreli “na koronu”, mali v 100% pripadoch aj dalsie ochorenia, chronicke, resp. to boli starsi ludia... cisto na koronu nezomrel nikto a aj ja alebo ty sme to ochorenie kludne uz mohli davno prekonat a ani o tom nevies a to je opat skreslena realita “nakazenych”
ale vidim, ze media robia svoju pracu kvalitne 😂🤦🏼♀️
@zuzuliennka1 tolko radosti z mainstreamovej informacie. uz aj ja vidim tu kvalitu medialnej prace, o ktorej si hovorila. 🙂
@zuzuliennka1 pri dodržaní 5 metrového odstupu. Na tom si zas policajti zgustnú
@moonlight1210 tak ja tie rozostupy bez ruska dodrziavam aj tak, ale aspon sa mi nestane, ako kamoske, na kt. zavolali policajtov. ze si dovolila si s kamoskou pokecat bez ruska, pred potravinami... to boli taki podobni akcni asi ako vy
Ja si davam ruško aj ked k nam poštar ide
@zuzuliennka1 Škoda, že neboli sestry😀😀
@zuzuliennka1 to ti asi usla ruka. Chcela si odpovedat kristi, nie?
@tslobik a keby praveze boli, o to vacsi by to bol trapas.... niektorym asi skodi na mozog to vdychovanie co2 naspat z tych rusok
@zuzuliennka1 Trocha od veci, ale mňa by napr. aj zaujímalo, či všetci tí ľudia, ktorí sú takí zodpovední ohľadom korona vírusu a pozerajú s rúškom aj z okna sú aj nefačiari. Troška irónie už,ale neverím, že všetci sú dôslední a ohľaduplní takto aj v iných život. situáciách. Nielen voči sebe ale aj voči druhým. Zrazu sa tu všetci hrajú na zodpovednosť a ohľaduplnosť.
Ale mnohí len tam, kde a ako im to vyhovuje.
@tslobik tak zhodou nahod ja som nefajciarka a priam ma z toho napina, ked citim cig. smrad a sused pod nami, nad nami a z pravej strany chodby na nasom poschodi - vsefko fajciari. klima nam ide aj v zime doma, co nemam kedy vetrat..... fajciari “s ruskami” su pre mna v tomto specialna kapitola, mimochodom, pasivne fajcenie, pripadna infekcia zltacky z ihriska a pod. su ovela zavaznejsie veci, ako tato “smrtelna” korona, mna by aj zaujimalo, ci si budu ludia tak poctivo drhnut paprce aj o pol roka o rok po tomto, kychat do vreckoviek a pod.
@viestta ruska aj doma a idealne nevetrat! 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ omg

@viestta a ked to nariadenie zrusia - zrazu ty a vsetci ostatni prestanete nosit ruska, lebo nariadenie? ako si budes moct byt ista, ze sa nenakazis? ci matovic a spol. maju nejake vestecke gule, ze odbitim polnoci nejakeho dna to uz bude akoze ok?
strasne sa na tomto bavim, ako ludia nosia ruska ako ovce - priklad - idem so synom, naokolo max. do 2 ludi aj to sa obchadzame na 3 metre, ani jeden nekasleme, ale obchadzame sa jak keby sme mali mor a rychlo pani nasadzuje rusko 🤦🏼♀️ wtf....