Je nutné dezinfikovať nosový sprej po chorobe?
Zubnú kefku meníme. Sprej do nosa po ATB tiež. Po víruse je to neškodné a sprejujte si do nosa aj pri ďalšej chorobe opakovane s tým istým?
Po kazdom pouziti ho oplachnem v teplej vode a utriem.
Nie lebo mi nestihne vydržať do ďalšej choroby 🤣
Ja prelievam vriacou vodou z kanvice 😅
Este sa nestal, ze by po nadche nieco vo flaske zvysilo
Po každom použití mininálne umyjem mydlom. Alebo sterilizujem vriacou vodou. Zubnú kefku nevyhnutne nezahadzujem ak je relatívne nová, ale rovnako sterilizujem vriacou vodou.
Nie, ani ma ti nejak nenapadlo. Zas si ho nestrkame az neviem kam,ale len k nosnej dierke. Ved virusy a bakterie zas tak dlho nevydrzia mimo ludskeho tela. Kefku ale vyhadzujem
Nie, na tom povrchu to dlho nevydrzi a zakape to samo
Nie, ani ma ti nejak nenapadlo. Zas si ho nestrkame az neviem kam,ale len k nosnej dierke. Ved virusy a bakterie zas tak dlho nevydrzia mimo ludskeho tela. Kefku ale vyhadzujem
@nikushka8 To platí len o vírusoch, mnohé baktérie sú schopné prežiť nielen mimo ľudského tela, ale aj vo vákuu a to teoreticky aj milióny rokov.
Ja umývam sprej po použití teplou vodou a keď ho idem použiť pri ďalšej chorobe tak pár krát len tak streknem do priestoru až tak použijem a keď zabudnem už to.neriešim
Škoda, že sa nevyjadril nejaký zdravotník. Horúcou vodou určite nie. Je to liek a horúce neprospieva ani tej plastovej veci, čím sa to má striekať.

Vobec. Akurat, ze ho zakazdym po kazdom pouziti vycistim, ale toto som teda este nedezinfikovala. A mozno by sa to realne aj malo robit, neviem 😀