icon

Je ohrievanie jedla v mikrovlnke nezdravé?

rencaregina
Včera o 10:18

Myslíte, že je to nezdravé? alebo máte dáky iné tipy na ohrievanie? https://plenum.sk/je-bezpecne-ohrievanie-jedla-...

Strana
z3
sisamisaaa
Včera o 20:49
@mondolina

@sisamisaaa
stále si nám neuviedla prečo je jedlo ohriate v mikrovlnke škodlivé.
nič.
čo tu splietaš o plochej Zemi 🙏
@anonym_de9284
pre ňu je 8. storočie nedávno 🤣

@mondolina Microwaves cook by forcing polar molecules (mostly water) to rapidly rotate and vibrate, creating internal friction and heat, cooking from the inside out, while normal cooking uses external heat sources (conduction/convection/radiation) that heat the food's surface, which then transfers inward, cooking more slowly and evenly from the outside.

Akože mne to celkom stačí, ja len chcem aby sa ľudia zamysleli ani funguje mikrovlnná rúra a sami si zvážili či im to za to stojí. Mne nie. Tebe áno. Každý má právo na názor, môj je taký že toto nie je v poriadku a nepotrebujem to testovať vo vlastnom tele.

anonym_9b2531
Včera o 20:56

Mobily máte nonstop nalepené na ksichte, ale mikrovlnka je smrrrrrť 😅

eliska13
Včera o 21:06
@done

@arek00 a kto býva v byte mal by požiadať všetkých susedov, aby na noc vypínali wifi, lebo mi to ukazuje siete všetkých okolo. Niektoré veci sa proste ovplyvniť nedajú.

@done Co wifi, ale elektrické stĺpy😉

done
Včera o 21:20
@eliska13

@done Co wifi, ale elektrické stĺpy😉

@eliska13 vysvetli tie stĺpy, to bude nejaká novinka

michaela329
Dnes o 06:04
@sisamisaaa

@mondolina Microwaves cook by forcing polar molecules (mostly water) to rapidly rotate and vibrate, creating internal friction and heat, cooking from the inside out, while normal cooking uses external heat sources (conduction/convection/radiation) that heat the food's surface, which then transfers inward, cooking more slowly and evenly from the outside.

Akože mne to celkom stačí, ja len chcem aby sa ľudia zamysleli ani funguje mikrovlnná rúra a sami si zvážili či im to za to stojí. Mne nie. Tebe áno. Každý má právo na názor, môj je taký že toto nie je v poriadku a nepotrebujem to testovať vo vlastnom tele.

@sisamisaaa po anglicky si tu nalepila to, čo Ti tu už niekoľko ľudí napísalo, no nikde si nenapísala, čo škodlivé na tom je. Lebo škodlivé to nie je, je to len iný mechanizmus 🤣

sisamisaaa
Dnes o 07:22
@michaela329

@sisamisaaa po anglicky si tu nalepila to, čo Ti tu už niekoľko ľudí napísalo, no nikde si nenapísala, čo škodlivé na tom je. Lebo škodlivé to nie je, je to len iný mechanizmus 🤣

@michaela329 dobrú chuť 😉

michaela329
Dnes o 07:30
@sisamisaaa

@michaela329 dobrú chuť 😉

@sisamisaaa a Ty opatrné pohyby, čo ak sa zohreješ zvnútra 🤣🤦

anonym_e7ccad
Dnes o 07:40
@sisamisaaa

@anonym_e7ccad presne tak, mal by ho vedieť obhájiť a "každý vie" nie je za mňa žiadna obhajoba. Ešte nedávno každý vedel že zem je plochá, že zem je stred vesmíru. Presne tak stačí sa zamyslieť a zvyšok je už na rozhodnutí každého.

@sisamisaaa Človek by sa mal vedieť obhájiť na základe faktov, ale vec každého.Musim Vás ale varovať, že pozor aj na indukčné sporáky a varné platne, lebo aj tam sa na ohreve podieľa magnetické pole.Mimochodom, ešte sa nájdu aj v dnešnej dobe" vzdelanci,, ktorí tvrdia, že zem je plochá...

Strana
z3