Je posadnutosť hudobnou skupinou psychický problém?
Prosim ide o posadnutost? Ide o to ze imoja kamaratka s vaznymin psychickými problémami ma svoj "liek" ktorý ju dokaže vždy nakopnuť a je jej terapiou a citi sa lepsie pomaha jej to.. je to ista kapela zo zahranicia. To dievca chce ist na koncert kapely a osobne im povedat ze su pre nu liekom a tou najlepšou skupinou na svete a ze si ich vsetkych velmi ceni a z lasky im vyrobila darceky .. je to podla vas posadnutost? Ma ist s tym k doktorovi . Ako jej povedat aby s tym okamzite prestala a tej kapely sa vzdala? Mne sa to nepáči. Ja to vidím ako posadnutosť. Ako jej pomoct vymazať kapelu zo zivota?
Komu tým škodí? Ohrozuje to jej zdravie? Ovplyvňuje to negatívne jej majetok alebo rodinu?
ti sibe. Daj jej pokoj. nech len ide. Uplne normalka ze ma zalubu v nejakej kapele. ja som mala zosit new kids on the block a milovala ich celym sdrcom 🙂
@veronikaszabova ano to je ona! Tá moja kamaratka . Je to nenormalne,.že?
Preco by bolo? Ja jej fandim. Bodajby jej to vyslo a stretla sa s nimi ❤️
Ty si neficala na nejakej skupine? Joooj, ako som ja zboznovala Hanson a BSB 🤣🤣🤣🤣🤣
Terka nie si ty ta kamarátka?
Mala by rozlišovať medzi svetom hudby a súkromím. Tej kapele je šuma fuk, že je niekto na nich závislý. Pre nich je iba číslo. Skús jej dohovoriť.
Prípadne stiahni film Der Fan (z roku 1982) a pozrite si ho spolu. Potom sa jej opýtaj, aký má názor na tú fanúšičku, či sa v nej trochu nevidí. Film zachádza trochu ďalej, ale možno to z deja pochopí.
Veľmi priehľadné a všetci vieme koho témy to sú (aj že táto je tvoja)
Ach jaj 🙄
Potrebuješ terapie, nie kvôli kapele ale celkovému psychickému stavu.
nechaj ju na pokoji,je to asi jej jediná radosť v živote
Mala som kamosku, co v 13tich usla z domu a sla stopom do Viedne na koncert Rammstein, tak neskutocne ich milovala. Urcite si nemyslim, ze tento vystrelok a este v jej veku bol ok, ale dnes je z nej zodpovedna mamina 3 deti, popri materskej stihla 2 vysoke skoly a dostala sa aj karierne na velmi pekne miesto, cize naozaj jej to nijako neublizilo. Ak tvojej kamaratke hudba pomaha prekonavat tazke obdobie, neber jej to.
Autorka, nič jej nezakazuj, nechaj ju nech si počúva čo chce. Ak jej to pomáha pri liečbe tak by som jej to nezakazovala. Veľa ľuďom hudba pomáha pri prekonaní ťažkého obdobia.
Je to úplne normálne, celý život milujem hudbu a to je jediné čo mi pomáha keď mi je najhoršie. Chodila som na koncerty kde som si to naplno užívala. Je to užastný pocit stretnúť niekoho koho hudbu počúvaš.
Tiež v tom nevidím posadnutosť, proste je veľký fanúšik. Koľkí cestujú za kapelami počas turné aj po celej Európe. Majú fotky, podpisy, suveníry a všetko možné. Je to ich koníček a možno pre niektorých také súkromné náboženstvo a mimo toho si žijú svoj vlastný život
Prečo si myslíš, že kamarátka bude na koncerte v Ostrave postrelená keď bude brániť svojím telom kapelu a upadne do kómy?

pridaj link kde to písala
a uvedom si že ty nie si jej mama aby si jej niečo zakazovala