Je zdravé jesť prepeličie vajcia denne?
Ahojte, myslite, ze mi skodi jedenie vajec (domacich-mojich prepelicich) denne? Cez vikrndy ich ranajkujem, tak max 6ks, cez tyzden veceram. Chutia mi. S cibulkou, redkovkou, na gheecku. Muz do mna rype, ci je to normalne, ze vajcia denne. On zase je chlieb a kakao denne😅😁
Vajcia sú zdravé a ak máš domáce tak úplne super
Je to v poriadku
Je to ok. Veď 6 prepeličích je skoro nič. Určite lepšie ako chlieb a kakao.
Vajcia sú zdravé. Prepeličie ešte oveľa zdravšie ako kuracie. Dobrú chuť. A muž nech si zalepí ústa a črevá kakavkom :D
Tak vajcia žĺtka obsahujú veľa cholesterolu. Ak máš po 50 a históriu " srdciarov" v rodine dávala by som pozor.
Tak vajcia žĺtka obsahujú veľa cholesterolu. Ak máš po 50 a históriu " srdciarov" v rodine dávala by som pozor.
@rejka7 mam 40. Krv ukazkovu🙂mozno prave vdaka tym vajciam🤣
Vajcia sú zdravé. Prepeličie ešte oveľa zdravšie ako kuracie. Dobrú chuť. A muž nech si zalepí ústa a črevá kakavkom :D
@mandinka tiez mu to vravim.aj pupok mu z toho rastie a ja stihla😃
Tak prajem ti, aby ti to pri stravovaní akom máš nastavenné vydržalo čo najdlhšie 👍
Tak prajem ti, aby ti to pri stravovaní akom máš nastavenné vydržalo čo najdlhšie 👍
@rejka7 dakujem🥰

Ja by som ich kludne jedla tiez denne, na vajicko mam chut za kazdych okolnosti, okrem crevnej chripky 🙂 Aj manzel a syn maju vajcia velmi casto. Podla mna je to ok.