icon

Je zdravé jesť prepeličie vajcia denne?

12. jún 2025

Ahojte, myslite, ze mi skodi jedenie vajec (domacich-mojich prepelicich) denne? Cez vikrndy ich ranajkujem, tak max 6ks, cez tyzden veceram. Chutia mi. S cibulkou, redkovkou, na gheecku. Muz do mna rype, ci je to normalne, ze vajcia denne. On zase je chlieb a kakao denne😅😁

marianarem
12. jún 2025

Ja by som ich kludne jedla tiez denne, na vajicko mam chut za kazdych okolnosti, okrem crevnej chripky 🙂 Aj manzel a syn maju vajcia velmi casto. Podla mna je to ok.

pribinak
12. jún 2025

Vajcia sú zdravé a ak máš domáce tak úplne super

koniarova
12. jún 2025

Je to v poriadku

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
thereisabear
12. jún 2025

Je to ok. Veď 6 prepeličích je skoro nič. Určite lepšie ako chlieb a kakao.

mandinka
12. jún 2025

Vajcia sú zdravé. Prepeličie ešte oveľa zdravšie ako kuracie. Dobrú chuť. A muž nech si zalepí ústa a črevá kakavkom :D

rejka7
13. jún 2025

Tak vajcia žĺtka obsahujú veľa cholesterolu. Ak máš po 50 a históriu " srdciarov" v rodine dávala by som pozor.

autor
13. jún 2025
@rejka7

Tak vajcia žĺtka obsahujú veľa cholesterolu. Ak máš po 50 a históriu " srdciarov" v rodine dávala by som pozor.

@rejka7 mam 40. Krv ukazkovu🙂mozno prave vdaka tym vajciam🤣

autor
13. jún 2025
@mandinka

Vajcia sú zdravé. Prepeličie ešte oveľa zdravšie ako kuracie. Dobrú chuť. A muž nech si zalepí ústa a črevá kakavkom :D

@mandinka tiez mu to vravim.aj pupok mu z toho rastie a ja stihla😃

rejka7
13. jún 2025

Tak prajem ti, aby ti to pri stravovaní akom máš nastavenné vydržalo čo najdlhšie 👍

autor
14. jún 2025
@rejka7

Tak prajem ti, aby ti to pri stravovaní akom máš nastavenné vydržalo čo najdlhšie 👍

@rejka7 dakujem🥰