Karnozín - skúsenosti a účinky na zdravie a vitalitu
Akú značku a v čom konkrétne Vám pomohol.Uvażujem o ňom pre seba.Počula som,že pomáha aj na pohybový aparát,kosti,vlasy,psychicky je človek vyrovnanejší a má viac energie.Plus urcitý detox a regenerácia organizmu.Máte,prosím,skúsenosť akúkoľvek?
@tundra 😀To neviem...Biele a červ.vino má tieto účinky tiež,to je fakt.No to som nemyslela teraz🙃😀😀
Dobrý deň.Užíval som asi pol roka Karnozín https://biocare.sk/eshop/produkt/karnozin?15093...
Mal som dosť veľký problém. Zabúdal som
.Aj to čo som chcel povedať.🙂Prvé zlepšenie u mňa prišlo v priebehu užívania 3balenia.Po každom balení 1-2týždne prestávka.Fakt môžem povedať,že sa mi veľmi polepšilo.Problém so zabúdanim sa zlepšil výrazne.Zlepšila sa mi kvalita spánku.Začal som sa cítiť vyrovnajší.Cena je dosť vysoká okolo 40€.Ja neľutujem.Veľmi sa mi polepšilo.Využival som 6 balení.Jedno baleni je na 90dní cca.Samozrejme,ako som sa začal dobre cítiť po psychickej stránke,tak aj po fyzickej.To asi ide ruka v ruke..Viac energie,zmizol mi tras rúk.Robím na 3zmeny,takže rozdiel som cítil.Užíval som to pred 2rokmi a stav,aký som mal sa mi našťastie nevrátil.Preventívne si ,ale jedno balenie určite kúpim.Je to moja osobná skúsenosť,nikoho do ničoho nenútim.Sú rôzny výrobcovia karnozínu s rôznym obsahom karnozínu.Sestra brala nezávisle odo mňa karnozín s nižším obsahom a nezbadala žiadne pozitíva.Určite po jednom balení neucítite zlepšenie.

To je biele alebo cervene vino?🤔😂