icon

Kedy stres ovplyvňuje každodenný život?

14. okt 2025

ahojte, toto mam uz dlho
ale co sa deje je to ze mam pocit ze zacinam byt dost mimo, prestavam zvladat kazdodenne povinnosti, velmi zabudam, nevladzem, mam hroznu unavu.
pride mi ze som uplne mimo. nechapem :( velmi zabudam

anonym_06f3ee
14. okt 2025

@anonym_autor Ahoj,čím skor smer psychiater,úľavi sa ti🫶

klarisa41
14. okt 2025

@anonym_autor ahoj, kolko mas rokov?

stellarstar
14. okt 2025
@anonym_06f3ee

@anonym_autor Ahoj,čím skor smer psychiater,úľavi sa ti🫶

@anonym_06f3ee psychiater?
@anonym_autor autorka máš nejaké ochorenia? Zníženú činnosť štítnej žľazy? Akú máš hodnotu železa? Koľko máš rokov? Nástup perimenopauzi? Ja som tieto príznaky začala mať nástupom perimenopauzi

autor
14. okt 2025
@stellarstar

@anonym_06f3ee psychiater?
@anonym_autor autorka máš nejaké ochorenia? Zníženú činnosť štítnej žľazy? Akú máš hodnotu železa? Koľko máš rokov? Nástup perimenopauzi? Ja som tieto príznaky začala mať nástupom perimenopauzi

@stellarstar ano toto mam, uz nemavam ani menzes riadne, nespoznavam sa. 43 rokov mam len.

autor
14. okt 2025
@klarisa41

@anonym_autor ahoj, kolko mas rokov?

@klarisa41 43 ale mam velmi tazky rok za sebou. stracam menzes. a asi uz mam zaciatok menopauzy. citim sa akoby som nebola vo svojom tele.

rozculena
14. okt 2025
@anonym_autor

@klarisa41 43 ale mam velmi tazky rok za sebou. stracam menzes. a asi uz mam zaciatok menopauzy. citim sa akoby som nebola vo svojom tele.

@anonym_autor vitaj v klube🙄

autor
14. okt 2025
@rozculena

@anonym_autor vitaj v klube🙄

@rozculena aj ty mas divne stavy?

rozculena
14. okt 2025
@anonym_autor

@rozculena aj ty mas divne stavy?

@anonym_autor hlavne to zabúdanie a potom strašné návaly tepla striedané so zimnicou.Do toho tetánia.😂

autor
14. okt 2025
@rozculena

@anonym_autor hlavne to zabúdanie a potom strašné návaly tepla striedané so zimnicou.Do toho tetánia.😂

@rozculena no a beries daco na zabudanie? mne uz sibe z toho. navaly tepla mam uz od puberty, a vsimla som si ze mavam niekedy v noci spotene pyzamo, to som nemavala. bolest hlavy nemas?

stellarstar
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor perimenopauzi, menopauza je keď si ms nemala viac ako rok . Tak ak nemáš iné dg tak to bude perimenopauzou

autor
14. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor perimenopauzi, menopauza je keď si ms nemala viac ako rok . Tak ak nemáš iné dg tak to bude perimenopauzou

@stellarstar mam depresie stredneho stupna, uzkostna porucha , adaptacna porucha

rozculena
14. okt 2025
@anonym_autor

@rozculena no a beries daco na zabudanie? mne uz sibe z toho. navaly tepla mam uz od puberty, a vsimla som si ze mavam niekedy v noci spotene pyzamo, to som nemavala. bolest hlavy nemas?

@anonym_autor na zabúdanie neberiem nič.Zabudla by som to užiť.😂

stellarstar
14. okt 2025
@rozculena

@rozculena ja som začala užívať sle užívam veľmi nepravidelne 🤣 keďže furt zabudnem 🙈 musím niečo vymyslieť aby to bolo viac pravidelné

autor
15. okt 2025
@rozculena

@rozculena tak to je najlepsia kombo. tusim ginko je na pamat

autor
15. okt 2025
@stellarstar

@rozculena ja som začala užívať sle užívam veľmi nepravidelne 🤣 keďže furt zabudnem 🙈 musím niečo vymyslieť aby to bolo viac pravidelné

@stellarstar rano dat ku kave.

anonym_e81c80
15. okt 2025

@anonym_autor premenopauza, pomaha na to antikoncepcia alebo hormonalna terapia.

stellarstar
15. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v nej je tiež kofeín takže musím s odstupom a ku káve resp s kávou sa lieky neužívajú

rozculena
15. okt 2025
@anonym_autor

@rozculena tak to je najlepsia kombo. tusim ginko je na pamat

@anonym_autor ginko som užívala na prekrvenie v mladosti,keď som mala stále studené nohy,zabralo,potom som v Tatrách chodila v zime v topánkach len s tenkými ponožkami,mala som stále teplé nohy.Potom po rokoch som to brala,keď mi začalo hučať v uchu.
Ginko sa má brať tuším len 3 mesiace a keď nezaberie,tak nemá zmysel ho viac užívať

rozculena
15. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám na kuchynskej linke nalepený papier s rozpisom liekov a doplnkov,inak by som zabudla.
keď som povedala doktorke obvodnej,že zabúdam,tak že aj ona 😀 a nijako to neriešila,asi to nebude závažné

anonym_6861dc
15. okt 2025

Mam tolko rokov ako ty. Veď sa pozri na svoj život, svoje vztahy, pracu, zdravie. Máš dosť spanku? Si zdravá? Napr ja som mala anemiu a bola som alo mŕtvola. Cvičiš? Ja mám strest z cesty do prace lebo furt meškajú vlaky ak sa neda ist v predstihu tak mam stres, tento ovplyvnit neviem. Pozri Pavlinu Bulguri mne pomohla.

autor
15. okt 2025
@anonym_6861dc

Mam tolko rokov ako ty. Veď sa pozri na svoj život, svoje vztahy, pracu, zdravie. Máš dosť spanku? Si zdravá? Napr ja som mala anemiu a bola som alo mŕtvola. Cvičiš? Ja mám strest z cesty do prace lebo furt meškajú vlaky ak sa neda ist v predstihu tak mam stres, tento ovplyvnit neviem. Pozri Pavlinu Bulguri mne pomohla.

@anonym_6861dc malo spanku. mam lieky na spanie ale nechcem si na ne zvykat. zdravie zle potom umrtiach v rodine. sdrava uplne nie som, mam psychicke poruchy depresie.

anonym_6861dc
15. okt 2025

Si len veľmi unavena zo života. Máš z niečoho radosť?Skús sa niečomu venovať. Smrť blízkeho nás veľmi zasiahne ale život ide ďalej a sú tu ĺudia ktorí nás potrebujú.Moja švagrina keď jej zomrela mama sa zblaznila teda od vtedy ma schizofreniu. Zomrela náhle, pred smrťou sa pohadali a nestihli si to vysvetliť. Smrť je súčasťou života, nič s tým neurobíme. Urobíme len to že sa budeme k ľudom správať dobre, aby sme to potom nelutovali . Potrebuješ čas možno by ti pomohol rozhovor s blízkou osobou, možno len spoločne si poplakať a nechať to odísť.