icon

Mení pravidelné fajčenie marihuany správanie človeka?

barbora245
27. júl 2024

Aký máte názor mení to človeka celkovo správanie?

30katrusa40
27. júl 2024

@barbora245 áno zmení a moc. Manžel tak fungoval cca 2 roky. Ustáli sme to. Ale sám ľutuje ten čas čo premárnil

barbora245
autor
27. júl 2024

@30katrusa40 práve ja som to musela riešiť rozchodom nechcel prestať bolo to už ozaj dlho

dadis
27. júl 2024

My mame takeho suseda 🙄. Nie ze by ma ta nejako rusilo, ale teraz ked spavam pri otvorenom okne o 5 rano sa budim na smrad z travy 🥴

hederamonstera
27. júl 2024

Zalezi od cloveka.

medda_beda
27. júl 2024

Podľa mňa to človeka nezmení aspoň ja nepoznám nikoho kto by bol iný alebo by skĺzol niekam.
Ale to je len môj názor z okolia.

medda_beda
27. júl 2024

@dadis Niektorí si totiž myslia, že susedia nevedia čo smrdí.
Pritom to smrdí na metre.

daniela099
27. júl 2024

@barbora245 môj ex takto fajčil trávu denne niekoľkokrát za deň a trvalo to dlhé roky. Či ho to zmenilo to neviem, keďže v čase, kedy som ho spoznala už fajčil, takže neviem porovnať aký bol predtým. V princípe bol normalny a nevidela som rozdiel v jeho správaní keď si dal/ keď si nedal. Ale niekedy mi to už išlo na nervy,ak to bolo hneď prvé čo po prebudení urobil.

ktochytavzite
27. júl 2024

@barbora245 určite to zmeni ,hlavne keď si nedá.

30katrusa40
27. júl 2024

@barbora245 manžel sa spamätal tesne. Tiež som chcela riešiť rozchod. Lenže vtedy som musela najskôr vyriešiť synov zdravotný stav. Ukázalo sa po pol roku behania po lekároch že má autizmus. Vtedy prestal. Jeho závislosť spôsobovala aj iné problémy bolo toho veľa. Ale dostali sme sa z toho. A som za to rada.