Mohla by som ráno nafúkať?
Zdravičko otázočka dnes som vypila 2 marhule 3 piva 11• a dala som si po prvom pive zemiakové placky ráno o 5:50 musím šoférovať teraz je 22:00 myslíte že nafúkam ráno?
Možno budem mať ešte pohlavný styk s kolegom na izbe a to by mi mohlo trošku pomôcť čo myslite?
@anetka_hrancova tak nech soferuje kolega.
hlavne ten sex s kolegom nezanedbaj, poloz sa do toho co ti siy budu stacit. To ti fakt v tomto momente pomoze najviac 🙄
čo si na teambuildingu? inak splav máš celkom dobrý na ženu.. 😉
Nafukas ale isto si povies,ze to stalo za to🤣
@deti95060810 ja by som po tejto kombinácii nebola schopná ani koník zapnúť 😀
@deti95060810 ja by som po tejto kombinácii nebola schopná ani koník zapnúť 😀
@barborka2_2 mne byva zle uz len z mastnych zemiakovych placiek🤣
Sexovať ale musíte počas jazdy autom, inak to nebude fungovať ☝️
@barborka2_2 mne byva zle uz len z mastnych zemiakovych placiek🤣
@anajka266 akože jedna-dve placky a malé pivo znie ako fajn rozbeh pred večerom 😃 ale akýkoľvek tvrdý alkohol to je pre mňa koniec
Inak všimol si niekto zaradenie tejto diskusie? "Dovolenka na Slovensku" 😂😂😂😂
Inak všimol si niekto zaradenie tejto diskusie? "Dovolenka na Slovensku" 😂😂😂😂
@barborka2_2 vsak dovolenkuje... S kolegom
si v skupine snažilky. to sa snažíš s tým kolegom? a či aj s tým kolegom... 😉
Ba*d m*g 🤣🤦♀️
@deti95060810 splav 🤣🤣🤣🤣jpj ale som sa zasmiala
@anetka_hrancova ak to natočíte a nahráte na xvideos, tak ti garantujem že vytriezveš ešte do polnoci!! 👊
@anetka_hrancova myslím,že keď ten pohlavný styk bude na hovno,tak určite vytriezvieš.... prípadne ak je kolega ženatý a príde mu na to manželka,že mal s tebou pohlavný styk,tak možno ani neodsoferujes.🤷
Ahojte vidím že si tu zo mňa srandu robíte, ale baby môžete mi závidieť tém sex bol najlepší aký som kedy mala. Vravím vám že on ma najmenej 25cm a cítila som každý jeho pohyb dúfam že z toho bude niečo viac. Idem ho skúsiť zlomiť na ďalšie kolo a verím že ráno budem v pohode dobrú noc prajem
Sa cudujem, ze na toto vobec reagujete...
🤣🤣🤣🤣 21:50 možno bude sex, 22:36 bol najlepší sex na svete. To mi nevychádza 🙄🤔🤔
Kde je taký super teambuilding? Kamarátka sa pýta 🤣. Možno aj policajti by radi vedelo, kde majú dávať ráno fúkať 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 21:50 možno bude sex, 22:36 bol najlepší sex na svete. To mi nevychádza 🙄🤔🤔
Kde je taký super teambuilding? Kamarátka sa pýta 🤣. Možno aj policajti by radi vedelo, kde majú dávať ráno fúkať 🤣🤣
@tilly sice kratky, ale o to intenzivnejsi 🤣 nuz, nevyratala a navyse ani vela skusenosti asi nema, ked nevie, ze kvalita sexu sa nemeria v centimetroch 🤭
Ahojte vidím že si tu zo mňa srandu robíte, ale baby môžete mi závidieť tém sex bol najlepší aký som kedy mala. Vravím vám že on ma najmenej 25cm a cítila som každý jeho pohyb dúfam že z toho bude niečo viac. Idem ho skúsiť zlomiť na ďalšie kolo a verím že ráno budem v pohode dobrú noc prajem
@anetka_hrancova len 25 cm? Ja som mala aj 40 🤣
@tilly sice kratky, ale o to intenzivnejsi 🤣 nuz, nevyratala a navyse ani vela skusenosti asi nema, ked nevie, ze kvalita sexu sa nemeria v centimetroch 🤭
@lindusss2016 25cm je už au a nie aaaach podľa mňa
@lindusss2016 25cm je už au a nie aaaach podľa mňa
@tilly suhlasim, preto usudzujem, ze autorka to velmi nedomyslela, osobnu skusenost nema a zial ani ziadnu fantaziu 🤷
@anetka_hrancova len 25 cm? Ja som mala aj 40 🤣
@stellarstar a vytriezvela si z toho? 🤣
O tyzden tu bude tema, Vyspala som sa s kolegom a ten zenac ma teraz ignoruje.

😂😂 mňa tu už fakt vykotí