Môže biely obal maďarskej salámy spôsobiť problémy?
Ahojte. Jedol som maďarskú salámu. Taký typický šúlok. Zdala sa mi taká tvrdkavá, ale viem, že ten biely obal som dal dole. Len mám teraz pocit, ako-keby mi ostali v hrdle kúsky tej salámy... Ale pravdepodobne by som pri prehĺtaní cítil bolesť, no nie? Je problém, ak človek zje salámu, kde mohli byť tie kúsočky bieleho obalu? No, pravdepodobne sa nedusím, to už by som asi odpadol... Len potrebujem mať istotu. Tá saláma bola tvrdšia, tak mi asi len išli dole krkom tvrdšie kusy... D:

napi sa vody. Ak ti ide dole gágorom voda všetko je OK.
mozno je to nahoda a mas zacinajucu rakovinu hltana a pazeraka.
@martinmmartin Tak dikec xD
ak si mal tú salámu na prvom obrázku, zimnú salámu, tak ten biely obal je z bravčového čreva a na tom je ušlachtilá pleseň. ak si mal tú spodnú, tá môže mať aj umelý obal
Tak obal z bravčového pleca, to by nemalo byť nič:D
Vrchnú som mal.
Tú vrchnú som mal.
Jeden čas som robila tam, kde sa takéto salámy vyrábali, Ten vrch nie je pleseň, robí sa to z rozomletých bravčových koží , už si postup nepamätám, ako to presne robili.. Takže iba trochu kolagénu.
@anonymne_ Na reze by v žiadnom prípade nemali byť tie biele oká. Niečo mi tu nesedí. Akoby si odfotili inú salámu. Ale čo si jedol vieš len ty.
Ta vrchná ke taka tvrdá. Moj muz si ju kupuje. A ak si aj kúsok hielehibzjwdol, neboj nezomries.
Ta vrchná ke taka tvrdá. Moj muz si ju kupuje. A ak si aj kúsok hielehibzjwdol, neboj nezomries.
Tá vrchná to bola. Tú som jedol, áno, presne, je taká tvrdá. Okraje sú tvrdé, ja mám jednoducho pocit, akoby ostala v krku... Taká tvrdkavá. Dusiť sa asi nedusím, len taký nepríjemný pocit :D Bude to aj preto, že ju jedávam len so suchým rožkom.
@yanni

mozno je to nahoda a mas zacinajucu rakovinu hltana a pazeraka.