icon

Môžeme jesť zákusky po týždni v chladničke?

31. máj 2024

Ahojte, pred týždňom sme dostali na oslave zákusky a kúsok z torty. Potom sme na pár dní odišli preč, takže sme na to zabudli. Myslíte, že ich ešte dnes môžeme jesť, alebo ich radšej vyhodiť? Boli celý čas v chladničke.

katkaseiner
31. máj 2024

asi zavisi dost aj od toho o ake zakusky sa jedna... tiez mame nejake z nedele a zo soboty - pozriem, ovoniam, ochutnam, take velmi kremove by leteli radsej do kosa... ale taka doboska by isto nemala problem

neviditelnypes
31. máj 2024

Ja to dojem.

kitycat
31. máj 2024

Vyberiem, ovoniam, ochutnam 💪

nika23t
31. máj 2024

Týždňové zákusky by som už nejedla. U nás max 3 dní.

blondinka95
31. máj 2024

Treba rátať aj to ze ak oslava bola v piatok, zákusky mohli byť kľudne robene štvrtok alebo aj skôr, záleží.

petulda333
31. máj 2024

Ja by som nejedla. Peciem a poznam cukrarky,pecu 2-3dni pred oslavou,plus dalsi tyzden? Fuuu,isto nie

simca06022011
31. máj 2024

@kitycat ja este obzriem, vlhke kolace = ovocne, orechove atd aj plesne zvyknu chytit DDD

katkati
31. máj 2024

Načo hazardovať so svojím zdravím pre pár zákuskov? Vyhodiť a za hodinku si upiecť čerstvý, svoj, domáci.

vanilla17
1. jún 2024

Trebalo ich odložiť do mrazničky. Vydržia oveľa dlhšie

trisha_r
2. jún 2024

Ak sú robené z nejakej ramy a rastlinných sraciek tak isto budú dobre 😂😂 ale my dávame vždy zákusky hneď do mraziaka a máme ako čerstvé

mantilka
5. jún 2024

Bolo treba dať ihneď do mrazáku, ktoré nežijete a po rozmrazené v ten deň zjesť. Už by som nejedla...jedine linecké keksy môžu byť dobre.

luccija
5. jún 2024

Vyhodiť