Náhrada za Vigantol/Kanavit
Ahojte maminky. Nechcem davat Vigantol ani Kanavit. Viete mi poradit nahradu za ne ? Decko sa javi dobre Devit avsak za Kanavit nahradu akosi neviem najst :(
Dakujem
@renatka100 Ale vedela. Nemozem za to,ze ty nie.
@renatka100 Odborny pokyn si mozes vieš co😉. Ale ako pise
@ferihegy . Len prikyvujte. Toto tento štát potrebuje. Nic viac.
@lubik87 neviem, si ako pripecena😀 hovorím ti, že som rodila v Rakusku. Ako dieťa porodis, si s ním nonstop, nikam ti ho ani na 10sekund nevezmú, takze som pri oboch podávaniach K bola a Rakuska lekárka mi povedala, že už nič nemam dávať, na D vitamín mám dávať len Oleovit. Pediatrička skontrolovala papiere, že bol podaný a povedala, že ziaden K vitamín už nebudem dávať, takze podľa teba dvaja lekari sa mýlia, len ty máš pravdu, hej?
@monika2012 ja by som si dala pozor na xylitol. Je to syntetické sladidlo, ktoré je napr. pre psov toxické. Mám otca profesora a vedca potravinara a ten mi odporúčal sa mu vyhýbať, že podľa neho nie je zdravý, ako sa prezentuje.
Mazem svoje odpovede...nemá zmysel sem prispievať..
@lubik87 Tak ale prepac vymazat to bolo k comu?! Vacsina sme normalne diskutovali. Teraz to vyzera uzasne. Ale co uz. Typicke na MK. Aspon ze to tebe urobilo dobre. Ty si nevedela o jednom a si sa dozvedela ako aj ty sme riesili s pediatrom....Bodka. Proste si tu pretlacala len a len svoju skúsenosť a ostatné sme boli podla teba nevzdelane lebo nedávame K aj ked netreba....To bolo o com?
@lubik87 je to tu fakt hrozne, ked ma niekto iny nazor ako vacsina, tak sa tu do teba pustia najmudrejsie zeny na svete
@ajka0207 predpokladam ze je to nariadenie a davaju to pausalne vsetkym detom ihned po narodeni a preto o tom malokto vie
@ferihegy Ako ste to prosim Vas vyriesili? Mam rovnaku dilemu...

K@renatka100 pozri odborny pokyn k tomu
http://slovenskaneonatologia.sk/wp-content/uplo...