Odporúčania na doplnky stravy s vlákninou
Ahojte aký druh vlakininy ako doplnok stravy by ste odporučili na pravidelne vyprázdňovanie
strava a pohyb...
keď mám málo vlákniny v strave, používam psylium alebo žuvacie fructolax. väčšinou ale nepotrebujem, mám dosť vlákniny v strave ...
strava a pohyb...
keď mám málo vlákniny v strave, používam psylium alebo žuvacie fructolax. väčšinou ale nepotrebujem, mám dosť vlákniny v strave ...
@biba_18 niekedy ozaj staci tak malo, a to denne aspon sa chodievať prechadzat.
Cvičím 5x do týždňa, silovky a aj kardio… no stále nemám pravidelnú stolicu
Ja na doplnenie vlákniny užívam psyllium a to je za mňa super. Všeobecne väčšina Slovákov prijíma málo vlákniny podľa nejakých štatistík, takže toto zdravému človeku neuškodí.
Ja užívam také to obyčajne sypané, žiadne tablety. Ale niekomu to môže prísť nechutné ale občas si to dávam do jogurtu, tam to necítiť. Dôležité je to zapiť dostatkom tekutín a to by ti mohlo pomôcť
@anonym_autor ja mam tento, kupujem väčšinou v lekárni ale kľudne môžeš skúsiť podľa mňa aj tamto. Každému vyhovuje niečo iné 🙂 mne vyhovuje práve tento môj- nie sú tam pridané nejaké umelé sladidlá, cukor ani nič podobné, na rozdiel od niektorých iných prípravkov. Tento na ktorý sa pýtaš som ešte osobne nemala 🙂
Baby a užívate ráno alebo večer
otruby sú dobré. Dávam si do ovsenej kaše, ale môžu sa aj do jogurtu a pod. Je to prírodné, nič tam nie je pridané. Vlastne len "odpad" pri mletí múky.

pohyb je velmi dolezity....niekedy viac nez to, co zjeme...vela vody pit.
ovocie zelenina strukoviny vlocky....