icon

Odporúčania na doplnky stravy s vlákninou

Včera o 08:45

Ahojte aký druh vlakininy ako doplnok stravy by ste odporučili na pravidelne vyprázdňovanie

anonym_050e01
Včera o 08:50

pohyb je velmi dolezity....niekedy viac nez to, co zjeme...vela vody pit.
ovocie zelenina strukoviny vlocky....

biba_18
Včera o 08:59

strava a pohyb...
keď mám málo vlákniny v strave, používam psylium alebo žuvacie fructolax. väčšinou ale nepotrebujem, mám dosť vlákniny v strave ...

anonym_050e01
Včera o 09:00
@biba_18

strava a pohyb...
keď mám málo vlákniny v strave, používam psylium alebo žuvacie fructolax. väčšinou ale nepotrebujem, mám dosť vlákniny v strave ...

@biba_18 niekedy ozaj staci tak malo, a to denne aspon sa chodievať prechadzat.

autor
Včera o 09:03

Cvičím 5x do týždňa, silovky a aj kardio… no stále nemám pravidelnú stolicu

danniiee8
Včera o 09:31

Ja na doplnenie vlákniny užívam psyllium a to je za mňa super. Všeobecne väčšina Slovákov prijíma málo vlákniny podľa nejakých štatistík, takže toto zdravému človeku neuškodí.
Ja užívam také to obyčajne sypané, žiadne tablety. Ale niekomu to môže prísť nechutné ale občas si to dávam do jogurtu, tam to necítiť. Dôležité je to zapiť dostatkom tekutín a to by ti mohlo pomôcť

biba_18
Včera o 09:34

@danniiee8 ja si to dávam do proteinu ... ale ani čisté mi v podstate nevadí ..

danniiee8
Včera o 10:12
@biba_18

@danniiee8 ja si to dávam do proteinu ... ale ani čisté mi v podstate nevadí ..

@biba_18 do proteínu som nikdy neskúšala, super nápad 🙂 mne to tiež čisté nevadí ale poznám ľudí, ktorí to po prvom vyskúšaní vo vode absolútne zatratili a už nikdy viac neskúšali 🙂

autor
Včera o 10:22
@danniiee8

@biba_18 do proteínu som nikdy neskúšala, super nápad 🙂 mne to tiež čisté nevadí ale poznám ľudí, ktorí to po prvom vyskúšaní vo vode absolútne zatratili a už nikdy viac neskúšali 🙂

@biba_18
@danniiee8 baby myslíte ze môže byť toto napr ?

danniiee8
Včera o 10:27
@anonym_autor

@biba_18
@danniiee8 baby myslíte ze môže byť toto napr ?

@anonym_autor ja mam tento, kupujem väčšinou v lekárni ale kľudne môžeš skúsiť podľa mňa aj tamto. Každému vyhovuje niečo iné 🙂 mne vyhovuje práve tento môj- nie sú tam pridané nejaké umelé sladidlá, cukor ani nič podobné, na rozdiel od niektorých iných prípravkov. Tento na ktorý sa pýtaš som ešte osobne nemala 🙂

autor
Včera o 20:29

Baby a užívate ráno alebo večer

merlinja
Včera o 20:35

otruby sú dobré. Dávam si do ovsenej kaše, ale môžu sa aj do jogurtu a pod. Je to prírodné, nič tam nie je pridané. Vlastne len "odpad" pri mletí múky.