Poznáte účinky nápoja Alkohol Killer Shot?
Poznáte?
davno davno som to pouzila, akurat ze nie ten maly sacik ale plechovkovu formu, za mna nic moc
radsej vyprostovak, ten pouzivam aj pri zaludnocnych problemoch
@breeen už si dostala odpovede v prvom príspevku ci si ich dostala malo?
@stellarstar v ktorom myslíš?
@breeen tu
@stellarstar pozrite si kedy som založila tuto temu a skúste, naozaj skúste, si z vami urobeného printscreenu prečítať prvú vetu.
@breeen a co si mam prečítať? Ved píšeš to iste 🤷♀️ stalo sa aj tak to v každej sk riešiš. Stalo sa to, vieš ze to nemáš kupovať, vieš ze sa nemáš najedat hala bala bum bac a bude dobre a do toho máš aj psych dg. Takže nádych vzduch klud a už to nerieš
@stellarstar pisem že už som to
Písala ale zle mi zaradilo príspevok. Tato téma bola prvá. Nik mi tu neodpovedal, tak som založila tu druhu… veď nie som debil že to zakladám huj buj natajnasa…
To je jedno. Bojím sa, že sa mi to bude opakovať. Bolo to hrozne.
@breeen to je jedno kde bolo zaradené hlavne je ze tému máš 2x a odpovede si dostala 😉
A nie nebude sa to opakovať ak si budeš dávať pzozr na to co robíš

Ide mi o to že píšu, že je to aj na ťažký žalúdok. Čo to som včera nakombinovala a bolo mi ťažko a vzdy to vidím v dm pri pokladni, tak som si to kúpila.
Kúpila som ten shot v sacku s tým, že otvorím vypijem. Dala som si trochu a začala som sa reálne dusiť. Nešlo mi sa nadýchnuť. Myslela som že umriem. Potom som to rozdychala a citala, že sa to malo zriedit. Podľa zloženia sú tam úplne bežne veci. Akurát to bolo strašne kysele. Dala som si ozaj iba trosku ale doteraz ma klepe ako mi nešlo dýchať! Už sú odvtedy štyri hodiny ale ja som hotova.