icon

Prečo mi nechutí čistá voda?

13. mar 2024

Ahoj, predtým som pila často malinovky, atd väčšinou perlive napr baldovska s nejakou ovocnou príchuťou. Teraz dlhšie sa snažím hýbať. Jesť zdravo. Jednak kvôli chudnutiu a aj lebo je to zdravšie. Už je to dlhšie ale Stále mi chyba, veľmi mi chuti tá baldovska napr. Prečo mi nechuti čistá voda? Riešila som to a riesim to že kupujem perlive minerálky.. ale nechcem stále piť perlive aj keď mi to chuti. Nie nemám 100 kíl, mám 65.

Strana
z2
zuzubb007
14. mar 2024

Ja tiež čistu vodu nemusím, varím čaje

miminka91
14. mar 2024

A ked si skusis dat citron do nej ? Stale nic ?

lakebabe
14. mar 2024

Mne tiež nechuti voda z vodovodu nikde, ale jedine co pijem je Sodastream ,síce čistá ale bublinková mi chuti inak bez bubliniek nevypijem. A v dmke majú také kocky waterdrop že to je bez cukru a ma to ochutnit vodu

simca06022011
14. mar 2024

ked ti to nechuti nepi, ja nepijem vodu z vodovodu a to ju nemame ani chlorovanu. Kedze studna. Ak vypijem pohar dva je vela. Striedam mineralky, vody flasove (to je aj istota u mna ze budem pit). S kludom by som si ochutene mineralky nechala ako doplnok. A pridaj napr caj. U nas sa piju aj domace sirupy, riedene ovocne stavy (to pijem ja, moje dieta vobec)..

anickaaa6aaa
14. mar 2024

Tak ja celý život pijem vodu z vodovodu. mám dobrú vodu. aj muž aj syn pijú čistú vodu. ja by som nemohla piť len čaje. to zas nechutí mne.

sim10
18. mar 2024

Ja tiež nedávam čistú vodu celé dni. Pijem citrónovú vodu, rôzne čaje samozrejme bez sladidiel.. prípadne Zero výnimočne.. a robievam to tak že jednoducho nepremýšľam že sa musím napiť, proste vypijem naraz pol litra vody a mám vystarane.

vroni
2. apr 2024

Nám tečie z vodovodu voda z horského prameňa, ta mi náramne chuti. Staršie dieťa pije vodu, vždy a všade, doma z vodovodu, inde radšej siahne po flaskovej (je rozmaznana našou vodou). Menšie decko pije vody menej, prekladá ju ľadovým čajom, ale vodu sa naučil piť až s air-upom, dovtedy ani za nič. Teraz už vypije aj bez voňavky pod nosom (air-up je čistá voda, len ich fľaška má aromatizovany vankúšik pod nosom. Žiaľ, zatiaľ nevyrábajú fľašky, ktoré by netiekli pri prevráteni sa v taske)
A teda ja sa hlásim do klubu radšej vodu než čaj.

Strana
z2