icon

Prečo sa cítim unavená aj po 16 hodinách spánku?

9. apr 2025

Spala som 16 hodin a aj tak citim unavu

henriettak
9. apr 2025

Vieš čo, ja sa asi ani nečudujem, že si unavená 😀 Po takom spánku by som bola viac rozbitá ako odpočinutá, bez srandy.

anajka266
9. apr 2025

Skus spať 7 a bude lepsie🤣

maryetta
9. apr 2025

Vies co. My sme boli v kolotoci chorob. Nespala som poriadne minimalne 3-4mesiace.
A napr predvcerom som zaspala hadam o deviatej. Rano vstavam o pol 7. A na obed ako som uspavala dcerku som zaspala skor nez ona. Hodinu 🙈🙈🙈
Ano unavena som neskutocne len skor treba aj hladat pricinu. Lebo mam pocit ze keby som spala 3dni vkuse tak mi je malo.
Ale u mna robi velky vplyv aj pocasie. Ak je skarede tak to ozaj len zaliezt pod perinu. Dnes je krasne a ja neviem co skor 😂

charlottha
9. apr 2025

Niekedy prilis vela skodi. Ale napriklad kamoska berie lieky, pretoze mala aj nejake psychicke problemy a jej doktorka povedala ze to proste nedospi. Skus is na odber ci nemas malo zeleza, zarad viac horcika a ked ani to nic nepomoze tak sa porad s lekarkou.

krisbar
9. apr 2025

Treba ist k obvodnemu aby spravil aspon rozbor krvi, mozes mat malo zeleza, alebo nejaku zacinajucu chorobu.

januska12323
9. apr 2025

Po 16 hodinách by bol zničený každý. Ak si po chorobe je to normálne, inak neviem ako vydržíš v posteli.

dianka3
9. apr 2025

To je až moc to preto si unavená 16 hodín to je extrém to ako sa ti podarilo? 😄 Človek si myslí že keď pospí viac bude mu lepšie ale opak je pravdou. Ideálne spanie je 8-9 hodín pre telo menej alebo viac už je škodu. Ináč niesi chudokrvná? Aj práve to je dôvod keď sú ľudia vyčerpaný a stále sa im chce spat

lucialucy43
9. apr 2025

Že by jarná unava😄

zobaka
9. apr 2025

liecis sa na nieco? pracujes?

mamina7070
9. apr 2025

vsetkeho vela skodi aj spanku

hederamonstera
9. apr 2025

Aj ja chceeeeem😭😀

janababana
Autor odpoveď zmazal
luccija
9. apr 2025

Keď nie si anemicka, problémy so štítnou žľazou, alebo po chorobe, tak je to dosť hodín spánku
Môžeš mať aj apnoe, že zle v noci dychas nechrápeš?Ked spim dlhšie ako obvykle tiež som ešte unavenejsia

rozculena
9. apr 2025

dík za oznam🙄

autor
9. apr 2025

@zobaka ano schizofréniu

autor
9. apr 2025

@luccija neviem spim.sama v izbe. Ale bola som viackrát u kamaratky co by ju zobudil aj pád špendlika a nikdy sa nestazovala na chrapanie.

autor
9. apr 2025

@dianka3 ja som chcela skor vstat no bola som unavena stale

zobaka
9. apr 2025

tak to budes mat asi z liekov na schizofreniu, nemas vysoke davky?

pe_mi
9. apr 2025

Ja som bola tehotná, keď som spala 16hodin a po zobudení som bola unavena ako prasa.
Keď sa liečiš na schyzofreniu ,tak tiež to môže byť prejav.
Ľudia ,čo sa liečia na čokoľvek spojené s psychikou bývajú nadmerne uneveni

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
10. apr 2025

@zobaka uz sa dlhodobo liecim. Su obdobia ze i o 5 vstanem (ked som doma len ) a vydrzim cely den No potom pridu obdobia ze som takto unavena a pospim aj cez den. Mam ciel ist spat a vstat v rovnaku dobu, zatial mi to nejde . Ale nevzdam sa.

saxana000
10. apr 2025

Ja cim viac spim tym som viac unavena.. stava sa mi to ak spim dlhsie rano cez vikend alebo zaspim poobede.uplne som vtedy nepouzitelna. Pre mna ideal je 7-9 hodin spanku. Vtedy fungujem kvalitne..

sense
10. apr 2025

Môže to byť z liekov, alebo telu niečo chýba napr železo, vit D, alebo zle stravovanie, zlý spánkový režim ....atď atd....
Ja potrebujem cca tých 7-9 hod. Spať chodím v rovnakú hodinu, vstávam plus mínus rovnako. Pred spaním min polhodina žiaden mobil ,žiadna telka ideálne hodinu

erikreset
28. aug 2025

@anonym_autor ahoj zdravim ta nervovo hormonalny disbalns tela. A dlhy spanok este viac skodi ale je to jedno. Kratky by tiez nepomohol. Mas rozhodene telo. Pokym sa neopravi bio rytmus tela tak sa to nezmeni