Prečo sa po káve trasú ruky?
Ahojte, pijeme tú tyčinkovú kávu z Kauflandu alebo instantnú, predtým sme kávu nepili, ateraz po vypití sa mi trasú .trochu ruky.Môže to byť tým, že je to instantná káva alebo tým, že pijem málo tekutín? Ďakujem moc.
@bloger Díky.
Nikdy si pred tym nepila kavu? V tom pripade neni organizmus zvyknutý na kofein
prečo ju piješ... tiež mám problémy s kávou - nevolnosti , tak som od toho upustila...
možno ti nesadne na žalúdok, alebo tlak...
Mala som kolegyňu ktorej budila srdce a triasli sa po vypití kávy ruky tak zacaal piť bezkofeinovu a nemá už tieto priznaky
@luciaruz
@deti95060810 Nepijem každý deň, to len v spoločnosti,chutí mi, ale asi musím začať bezkofeinnovú
@lapersefona
kofein ti moze dvihnut pulz a ten moze sposobovat tras ruk
@kacena4 ASi je to tak, ďakujem.
Aj mne sa trasu ruky z kávy, hlavne keď vypijem na prázdny žalúdok keď sa rano ponahlam atd. Nepomáha nič😃
Kava zvysuje vykucovanie kortizolu -stresoveho hormonu
Nepi instantnu kavu, mas to z toho. Instantna kava sposobuje aj busenie srdca a hlavne to nema vobec nic spolocne s kavou.
Poznam niekolko ludi s tymito priznakmi co pisem hore a ked prestali s jej pitim, prestalo to.
skús piť skutočnú kávu, ak to bude pretrvávať, tak ti to asi spôsobuje kofeín a nie tie všelijaké prímesi, čo obsahujú tamtie patoky, ktoré piješ teraz. Ak je to tak, asi budeš musieť kávu prestať piť
Kvalitnú kávu treba piť. Alebo žiadnu. To, čo piješ, to sa ani kávou nedá nazvať. Instantné kávy sú patoky. Dokonca aj ľudia s problemom s tlakom môžu kávu, ale musí byť kvalitná. Urobte test, choďte do dobrej kaviarne a dajte si kvalitnú kávu. Ak budete mať to isté aj tak, potom by som radšej nepila kávu. Prípadne sa spýtala lekára, keď tam niekedy budete, čo to môže zapríčiňovat u vás.

To je normálne obsahuje to zrejme kofeín.