Prečo sa po zavedení zubných implantátov nesmie piť alkohol?
Chcem sa opytat prečo sa pri zavedení zubných implantatov nesmie piť alkohol?aspoň tak píšu zubári po implantacii..
však budeš brať antibiotiká, tak snáď nechceš pri nich piť alkohol, či ?
@pindusa vacsie prekrvenie, horsie hojenie
@guudy mne dával naraz 6 implantátov a potom asi 7 dní antibiotiká a o pol roka mi dával ešte 3 a znova antibiotiká, som sa ho pýtala, či treba, vraj určite áno
@mirka2418 tak to je ine ako ked davaju po jednom implantaty 🙂
Ako si spokojna s kompletkou? Nejake tazkosti ohladom beznej starostlivosti?
Je to ťažké si nevypiť, čo? Tie zuby iba upozornili že je tu možno nejaký problém.
@mirka2418 tak to je ine ako ked davaju po jednom implantaty 🙂
Ako si spokojna s kompletkou? Nejake tazkosti ohladom beznej starostlivosti?
@guudy veľmi som spokojná, tie horné mám už pomaly 3 roky a super, žiaľ dopadla som tak, že sa mi pod horným vtedajším mostíkom úplne pokazili zuby, takže sa ich nedalo zachrániť, takže som si mohla vybrať, buď vyberateľná protéza, ktorú som trpela asi pol roka, hrozné to pre mňa bolo, alebo implantáty, takže hore mám 6 a na tom zirkónový mostík a dole mám aj svoje aj implantáty
@guudy veľmi som spokojná, tie horné mám už pomaly 3 roky a super, žiaľ dopadla som tak, že sa mi pod horným vtedajším mostíkom úplne pokazili zuby, takže sa ich nedalo zachrániť, takže som si mohla vybrať, buď vyberateľná protéza, ktorú som trpela asi pol roka, hrozné to pre mňa bolo, alebo implantáty, takže hore mám 6 a na tom zirkónový mostík a dole mám aj svoje aj implantáty
@mirka2418 super, ze si spokojna😊😊. Ja som mala zle spravenu korunku, netesnila, takze som dopadla podobne - s implantatom.
@tiež si neviem predstaviť vyberateľnými protézy,zlomil sa mi mostik a teraz čakám kym sa implantaty vyhoja ,tak dufam ze všetko dobre dopadne.
však budeš brať antibiotiká, tak snáď nechceš pri nich piť alkohol, či ?
Som sa zľakla ze cely život😂

Rozsirene cievy a krvácanie