Prehnaná starostlivosť o dieťa: Ako ju prekonať?
ahojte, neviem kde zacat alebo ako zacat tak idem veci, mam 6 rocnu dcerku a kedze som uz v prechode ine dieta mat uz nebudem, na dcerku som strasne hakliva hlavne po zdravotnej stranke, dcerka je zive zdrave dieta, kktore pekne prospieva od malicka ma idealnu vahu, chuti jej jest nebyva unavena nestazuje sa na ziadne bolesti( samozrejme s vynimkou ked si ublizi sama ze spadne alebo sa buchne)..ja ju napriek tomu strasne sledujem kazdy fliacik bodku co sa jej spravi alebo ked len zakasle uz som v pohotovosti..skumam preco to ma z coho to ma, co je pricinou ..google je moj naj kamarat,,uz aj uplne banalne veci..skoro som dostala infarkt ked som jej pred dvoma rokmi nasla na krku vzacsenu uzlinku samozrejme lekar ma musel (po kontrole )..20x uistit ze nejde o nic vazne ( uz sa na mna pozera ako na blazna)..jednoducho mam strasny strach ze nejak ochorie a neviem ako s tym bojovat..aj ked jej nic nieje,,neviem sa tesit z nej ani z nicoho lebo stale myslim na to ..zvlast ked v okoli mame dost tazko chorych deti..krmim ju vitaminmy..neustale vsetko na nej sledujem..mam strach ze mi za chvilu prepne uz uplne..
@earlgrey som objednana idem o dva tyzdne
no musis riesit seba, aby si ten strach nepreniesla este aj na dceru, to by bolo velmi zle....treba ist k psychologovi a riesit seba
Upokoj sa a uvedom si, že svojej dcére viac škodíš ako pomáhaš
Psychológ je pre teba najlepšie riešenie.
Super, držím palce.
Moja mama je tieZ takato. Ohladom mna..stale.hoci som uz dospela. Ale ja mam postihnutia.
@victoriab mozem poprosti odomknut? ak sa da?
Super, ze to riesis.. moj muz takto, resp.podobne sa boji o svoju mamu..
pošli mi do správy mail

Smer psychológ.