icon

Prírodne lipozomálne magnézium a iné doplnky

lhea
4. jan 2026

Ahoj, asi ako každý, ani ja nechcem brať doplnky, ktoré sú syntetické zbytočne, keď na trhu človek dokáže nájsť aj niečo prírodne. Rovnako ako Vitamin C je najlepši z aceroly, rakytníka než z kyseliny askorbovej, ale toto ti v lekárni nepovedia. Taktiež hľadám doplnok, lebo zo stravy mne to nestači pri mojej tetanii - hľadám účinne a aj čo najviac nesynteticke lipozomálne magnezium (vraj to sa vstrebáva lepšie než tablety), kdesi bol tip - Adelle Davis Lipozomálne mag, neviem, či mi to môže niekto potvrdiť, vyvrátiť.Rovnako tak hľadám čo najviac doplnkov (mineraly, vitamín), ktoré suplmenejtujete, napr aj zinok takyto by ma zaujímal. Tam je to celkom kontraporoduktívne viem, že hľadám čo najviac bio (čo je samomzrejmé v strave), ale nie vždy človek má čas a kalkulačku rárať, či dosiahol uspokojivý príjem. Ďakujem preto krásne za rady.

lhea
autor
4. jan 2026

@lhea Ešte aj vitamin D je veľká téma

anonym_9b2eae
4. jan 2026
@lhea

@lhea chod na dovolenku a bud na slnku 😱

anonym_3b9642
4. jan 2026
@lhea

@lhea ahoj, toto asi nechces pocut, ale privelmi to riesis hlavou.

anonym_988309
4. jan 2026
@anonym_9b2eae

@lhea chod na dovolenku a bud na slnku 😱

@anonym_9b2eae
a kam konkrétne?

ali999
5. jan 2026

@lhea ak myslite to tekute magezium od Adele Davis tak to obsahuje konzervant . Takže nieje zdravé. Od tejto značky užívam zinok v kapsuliach . Ďalej slnečnicový lecitín a vitamín C . Vitamin D mam Jamieson kvapky