icon

Rehabilitácia bez úľavy: Čo robiť ďalej?

17. okt 2024

chodim na rehabiliatica, bez cvicenia len procedury
ale necitim vobec ulavu
co dalej? :(

ovaaa
17. okt 2024

Rehabilitáciu čoho?

0silvia0
17. okt 2024

My ta nepozname, netusime co riesis, aku odpoved cakas na tento vylev? My ti mame poradit co dalej?

autor
17. okt 2024

MK totalne sibe, nazov bol chbrtica a rehabilitacia
@0silvia0 mk prepisuje nazvy jak sibnute

autor
17. okt 2024

@ovaaa zial bol nazov chbrat ale tu s zjavne nejaka vymleta mamicka sedi riadne na kabli

autor
17. okt 2024

@ovaaa zmenili mi nazov

ovaaa
17. okt 2024

Na chrbticu len pravidelné cvičenie a plávanie. Ja občas chodím aj na bodovú masáž a tam.mi teda riadne uvoľnili chrbticu a mám pokoj na pár mesiacov.

simsalabim
17. okt 2024

Cvicenie je zaklad pri akejkolvek rehabilitacii, procedury su napomocny doplnok. A niekedy trva nejaky cas, kym sa vysledok dostavi.

oriesocek
17. okt 2024

To musíš pridať cvičenie a fyzioterapeuta. Procedúry sú iba doplnok.

shee11
17. okt 2024

Procedúry sú len doplnkové. Gro je cvičenie. Napr. McKenzie. Podľa stavu.

0silvia0
17. okt 2024

A okrem procedur aj cvicis doma? Pravidelne? Mas cviky od fyzioterapeuta?

nikolani
17. okt 2024

Tak záleží aj s akým problémom rehabilitujes. Ale inak súhlasím s ostatnými, vo väčšine prípadov je gro správne cvičenie. Ak je to aj tvoj prípad, tak určite odporúčam nájsť si fyzioterapeuta a pravidelne k nemu chodiť

autor
17. okt 2024

@0silvia0 vobec nic neukazali ziadne cviky len mam 4 procedury

autor
17. okt 2024

@shee11 vobec neukazali mi nic

oriesocek
17. okt 2024

Oni ti cvikly neukážu, to by si musela mať priamo cvičenie, aby ti ukázali cvikly. Ak máš laser, tak pár minút posvietia, elektriku pripnú také prísavky na pár minút, atd to by si musela mať predpísanú individuálnu liečebnu terapiu-cvičenie. Ale úprimne? To radšej s nálezom od lekára k nejakému fyzioterapeutovi a ten podľa toho ukáže vhodne cviky…

svetlonos
17. okt 2024

Pozri v Trenčíne Andrea Chrenkova - MS. Pri cene síce zamdlies ale stojí to za to. Ona je fyzio a robí masaker plus ms cviky na chrbticu. Javnavnu nedam dopustiť. Bola som u nej ešte pred rokmi za uplne ine ceny s expriatelom. Kolibchronickym bolestiam mal hrozne držanie tela, broblemy s krvnou chrbticou aj platničkami. Koli tomu sa nedokazal poriadne vystriet.
Chodil tam obdeň 2 týždne a po tyzdni už chodil výstrely! Po rokoch... Ona realne robi zázraky.
Mne ukazala 3 cviky, vtedy len tak, kým som na neho cakala, ze nech sa nenudím. Cvičila som ich celkovo 3x 10 za týždeň = 30 minut. O 2 týždne som sa automaticky vyrovnala, keď som stála v rade. To sa mi nikdy v živote nestalo predtým!
Nepíšem to tu ako reklamu, keďže ma ľudí viac než dosť. Ale je profesionálna, a skutočne robi zázraky takmer na počkanie.

vorkola
17. okt 2024

A kde ta andrea posobi?,teda cvici klientov,

0silvia0
17. okt 2024

Tak si pytaj rehabilitacie aj s cvikmi, popripade si zaplat sama zatial fyzioterapeuta.

mantilka
31. okt 2024

Mne povedali, že úľavu budem cítiť až po 3 týždňoch od ukončenia procedúr