Riziká pitia z neumytej šálky
Ahojte prosím vás kúpila som si v sinsay novu šálku, dala si vodu na čaj no až keď som ho vypila som si neuvedomila ze som ju priniesla domov a zabudla umyť. Myslíte že sú tam nejaké rizika?
@anonym_autor To nemyslíte vážne...a čo máš 5 rokov 😏🙄
trochu prachu ta nezabije
@anonym_autor Môžeš z toho otehotnieť.
To si fakt myslíš, že sa ti niečo stane? Keď som bol mladý, chodili sme na čundre. Keby si videla, z čoho sme pili a jedli, tak by si sa asi týždeň dezinfikovala.
Nič sa ti nestane. Dala si tam vriacu vodu. Ak tam aj boli nejaké mikróby, tak sa zabili. A nejaký prach ti neublíži.
Ale neboj nič. Ja som minule zabudla oprať nové ponožky z Temu a stále som tu. 😀
Človek nevie či sa má smiať či plakať nad tými infantilnými otázkami 🙈🙈🙈🙈
Dostanes zapal kosti od blbosti.
Tvl ja neverim!!! Clovek je tu sice zvyknuty na neuveritelnu hlupost a neuveritelne absurdity, ale toto je sialene.. Kam tento svet speje s takymto osadenstvom...
@anonym_autor ano, moze sa ti nieco stat, nikdy nevies kto to iˇobchytal. Napr. chripka, kovid, sracka, zltacka a
@anonym_autor To nemyslíte vážne...a čo máš 5 rokov 😏🙄
@anonym_c2878b Teraz urazas 5 rocne deti.. Tie by nieco take tupe zo seba nevyprodukovali..
@anonym_autor ano, moze sa ti nieco stat, nikdy nevies kto to iˇobchytal. Napr. chripka, kovid, sracka, zltacka a
@anonym_e383f8 🤣🤣🤣🙈🙈🙈
No dobre a na co teda tie salky umývame? 🤣
Ale neboj nič. Ja som minule zabudla oprať nové ponožky z Temu a stále som tu. 😀
presne takto sa šíry kostižer
@anonym_autor áno, zajtra sa zobudíš ako mutant, ktorý bude zástupcom nového ľudského druhu.
Podľa mňa to narastie druhá hlava, aby si nabudúce nezabudla
@personality Pre istotu. Ja keď si kúpim oblečenie, hneď ho nosím. Manželka všetko najprv vyperie (teda okrem búnd a kabátov).
keby si vedela, co vsetko je v tom sacku od caju, tak ta zaprasena salka z obchodu je nic 😀
Tvl ja neverim!!! Clovek je tu sice zvyknuty na neuveritelnu hlupost a neuveritelne absurdity, ale toto je sialene.. Kam tento svet speje s takymto osadenstvom...
@anonym_c362c3 Aký spoluobčania taký štát🤦♀️🤦♀️ 😂😂😂😂
Vyplach zaludka, hned !
Robíte si tu srandu. Otázku som myslela vážne. Moja mama tiež len chytila žltačku z pochytaneho tovaru v obchode. A vyše dvoch mesiacov bola PN. Nikam inam nechodí takže to nemala kde inde chytiť. 😐
Robíte si tu srandu. Otázku som myslela vážne. Moja mama tiež len chytila žltačku z pochytaneho tovaru v obchode. A vyše dvoch mesiacov bola PN. Nikam inam nechodí takže to nemala kde inde chytiť. 😐
@anonym_autor Ten tovar kúpila v obchode, chytala peniaze, nákupný košík atď, nedá sa jednoznačne povedať, že to bolo práve z tovaru.
Neboj sa nič sa ti nestane, naliala si tam horúcu vodu
@personality napr. taky chatar Petras z Rainerovej utulne pije zo salky, ktoru uz vraj 20 rokov neumyval. 😄🤷♀️

@anonym_autor urcite a na100% žltačka C