icon

Sauna v tehotenstve udobrená lekárom

radu_lienka
11. sep 2018

Vazene damy, vazene neprajnícky, ktoré sa tu obuli do mňa ohľadom sauny Dnes som vyspovedala dr. ohľadom otázok čo môžem a čo nie, takže keďže zvladam chodiť do sauny, nevidí v tom problém aby som tam chodila naďalej. ☺ veľmi som rada, ze tu boli aj take co ma v tom podporovali. pekny den prajem

Strana
z2
radu_lienka
autor
11. sep 2018

@matazirafa ja som tiez olutovala, to ze sim sa tu spýtala, myslela som si nieco, na co son zabudla, ze tomto svete nefunguje. aj ked poviem, ze NIE, ale nie, ze som krkavcia mater, ze zabijem plod atd. ale nevadi. stalo sa. aspo sa je na čom zasmiat 😄

11iva11
11. sep 2018

Masaker, táto diskusia...ale koniec koncov ako takmer všetky na tomto portáli. Nikdy by som tu nehľadala záväzné odpovede na otázky, pri ktorých je veľká miera subjektivity.
Ja len za seba poviem, pri použití sedliackeho rozumu, že tehotná žena môže pokračovať v aktivitách, ktoré robila aj predtým, pokiaľ sa pri tom stále cíti v pohode. Tehotenstvo určite nie je čas na začatie nových neobvyklých aktivít, ale ak nám tie doterajšie stále prinášajú radosť, prečo nie? Treba mať na pamäti, že dobrá a radostná myseľ tehotnej ženy je dôležitá pre ňu, dieťa a v neposlednom rade aj pre jej okolie 😉

Strana
z2