Skúsenosti s biotínom
Baby máte niektora skúsenosť z týmto vitamínom?
@petrastrbanikova áno, užívam na striedačku s inými proti vypadávaniu vlasov. Napriek. tomu, že to je mega dávka, nie som predávkovaná- viem na základe krvných testov navyše.
@jamimo ja mám tiež vitamínov veľa a nikdy som nebola predávkovana 😀len konkretne som chcela vedieť či nie sú až moc silne alebo nejakú recenziu na tieto konkretne 🙂ale už som ich objednala tak uvidíme
@petrastrbanikova tak tá dávka je mega 1 tableta obsahuje 12 000 ug čo je 24 000% odporúčanej dennej dávky, ale nemám problém. Pozerala som aj info o predávkovaní a množste a ok 👍
@jamimo no uvidíme či nebudem brat jednu tabletku na 2dni musím si pozrieť ostatne vitamíny čo mám ešte pre istotu
@petrastrbanikova davajte pri biotine pozor. Mozete mat rozne falosne vysledky pri testoch. Mam problem s alopeciou chodim k jednej doktorke ktora sa specializuje iba na vlasy. Dala aj tento post.
@lindayaaa dakujem áno to som nasla že to môže spôsobiť iné výsledky krvných testov. Budem používať len pól tabletky pre istotu nakolko mám viacej vitamínov

@petrastrbanikova